בניה ביפו

אה חייב

New member
בניה ביפו

אתמול היה יום פתוח בבתים ביפו. וואו
יש בתים יפייפיים הנוף לים פתוח חצי בתול שובה את הלב. המשכנו לכיוון מזרחה והגענו לפרויקט חדש ליד שוק הפשפשים (שכחתי את שמו). עכשיו, זהו מבנה שיכוני לגמרי של 6 בניינים כל בניין כ- 30 בתים ועוד מבינה בצורה של V מה אפשר לומר
ובכן די הרבה:
צפויים פקקים נוראיים מיפו לכיון ת"א. ומאחר והתשתיות שם גרועות, בלשון המעטה, אין צפי לשיפור.
הביניינים מכוערים בצורה יוצאת מן הכלל וללא עוררין. לא מתאים בכלל לאיזור יפו. האדריכל/ים שתככננו את המבנה, שלא נדבר על הדירות, לוקים בחוסר טעם שצועק אל על.
הדירות עצמן: קלסטרופוביות, נראות כמו מבוך...התכנון לקוי. כאילו דפחו בכוח עוד חדר.... כל הנתונים מצביעים על כישלון הפרויקט.....מעניין איך מרנכתיל דיסקונט הסכימה ללות את הפרויקט.....

ש מים

New member
"חשיבה שיווקית" ו-"איכות תכנונית"

אין כל קשר בין השניים. ובוודאי שלא בעיני הבנקים והכלכלים/קלקלנים!! (מה זה? נחתת מהמאדים???)

אה חייב

New member
באמת אין קשר

גם לא למה שאני כתבתי. למי אכפת חשיבה שיווקית????? אולי התכוונת לחשיבה כלכלית וזה כבר משהו אחר. יש קשר הדוק וחזק בין חשיבה כלכלית לאיכות תכנונית. ואת ההסבר לכךל אני לא צריכה להסביר - הוא ברור. אגב, אני כלכלנית ועובדת בנק אז אנא ממך....חסוך ממני מרירות שכזו.

TalHai

New member
הבנייה ביפו באופן כללי היא

קטסטרחופלית בלי להתחשב במרקם האורבני, בהיסטוריה, ביחס בין הבתים, פשוט כל אחד עושה את מה שעל ליבו...

sevenduo

New member
יפו מקום שלא ניתן לגור בו יותר

הבנייה זו לא הבעייה ביפו! כיום לא ניתן! להסתובב ביפו בלילה! וגם מסוכן ביום. יפו הפכה לעיר שבה אין דין ואין דיין. לוד של ת"א.

יפו2004

אני יכול לספר לך סיפורי זוועה על המצב ביפו בשעה מאוחרת של הלילה ובשעה מוקדמת של הבוקר. אחרי שנתיים של עבודה בעיר יפו אני יכול לומר שאני שמח לברוח משם, האוטו שלי אפילו יותר אחרי נזקים באלפי שקלים. מדהים או בעצם בכלל לא מדהים שיפו הפכה להיות מקום לא נעים להולך רגל, מפחיד בשעת לילה וגורם לתחושת גירוד בגב אם אתה יהודי. אין כמו יפו בלילות.

למעלה