בנזמיצין

smiling cat

New member
בנזמיצין

היה לי לפני חצי שנה בנצמיצין והחומר היה אחיד. וקניתי לפני חודש שוב בנזמיצין והוא כולו גושי כזה ולא נוח למריחה כי החומר לא "אחיד" במגע חיצונית. כנראה שהרוקחת לא בחשה מספיק או משהו.. מה יכול לעזור? ממש לא נוח למרוח ככה..

קובי כ

New member
לקנות חדש ../images/Emo13.gif

עם מרשם כמובן ולוודא שזה אכן עורבב כראוי!

smiling cat

New member
אבל זה היה ככה כשבדיוק קניתי!

זה דיי יקר, 110 ש"ח. מה לערבב לבד לא יעזור? קניתי את זה ב-28/12/05 והרוקחת רשמה שם משהו בסגנון "ל9 שבועות" מה זה אומר?

קובי כ

New member
קחי את זה לבית מרקחת שבו הכינו לך

את החומר ותשאלי... זה עדיף מהסיבה שבהסבר ככה אני לא מבין מה הבעייה בעוד שהרוקח/ת שהכינו לך כן יוכלו לומר לך אם המוצר ראוי או לא לשימוש.

smiling cat

New member
זאת שהכינה אמרה

שהיא לא שמה מספיק חומר ממיס כנראה וחבל שלא באתי באותו יום-יום אחרי. התוקף עד מרץ כולל.

YomiRel

New member
מנצל"ש באותו נושא

התרופה היא benzamycin topical gel erythromycin-benzoyl peroxide gel. נכון? עכשיו, אפשר הסבר מה הדבר הזה בעצם? כי לא כל כך הבנתי... והאם יש סיכון בשימוש לאורך זמן...כי אני כבר משתמש במשך 3 חודשים צריך לעשות בדיקות דם או משהו? האם יש לחומר קשר לרואקוטן? תודה רבה

קובי כ

New member
בנזמיצין מכיל שני חומרים

אריתרומיצין - אנטיביוטיקה בנזואיל פראוקסיד - חומר נגד אקנה שמצוי בעוד תכשירים כגון אוקסי. היתרון בתכשיר שילוב של אנטיביוטיקה + חומר נגד אקנה. לא צריך לעשות בדיקות דם מאחר והחומר איננו נספג מהעור. אין כל קשר לרואקוטן ולתכשיר בנזמיצין.

למעלה