בנזונננההההההה!!!!!

יוֹאב

New member
בנזונננההההההה!!!!!

פואד התחמן בן תחמן, הודיע הערב כי הוא מתמודד על ראשות מפלגת העבודה ביום חמישי הקרוב. חשבתי שפרס זה המועמד שלו. עד היום הנחתי שאני לא אגיע לישיבת המרכז כדי להצביע, אבל עכשיו, אני בטוח אגיע. עם פואד בתור יו"ר, חפשו אותי במרצ.

הרבה יעזבו את העבודה ויעברו

למרצ אם פואד יבחר. העבודה תתפלג. אנחנו נקבל אתכם בידיים פתוחות.

EverMan

New member
נעמן , תפסיק להיות תחכן.

מה שפואד אמר סה"כ , זה שאם פרס לא יהיה מוכן להגיד שהוא נבחר להיות יו"ר ביניים - לשנה בלבד - אז הוא לא יתמוך בזה ויתמודד. הוא לא הכריז מועמדות.

תחכן? לא ניסיתי אפילו.

יואב אמר שפואד מתמודד ואם הוא נבחר הוא עובר למרצ. זה הכל.

יוֹאב

New member
ונכון לעכשיו

פרס מתמודד מול פואד. אני אהיה שם לסייע בידי פרס. איפה RUBIKON שיחמיא לי קצת?

EverMan

New member
לדעתי בחירת פואד היא לא אינדיקציה

אלא מעשיו. כמה שאני לא מחבב את פואד בגלל ממשלת האחדות והכוחנות שלו - הוא עדיין עדיף על מרצ. שאני אראה שהוא יפעל נגד האידיאולוגיה שלי - או אז צריך לעזוב. לא לפני. כי הוא עדיין שמאלני , ועדיין בעבודה ועדיין איש שלנו.

בדיונים אישיים ביניינו אתה

הסכמת איתי שהוא נראה כמושתל במפלגה שלך. אני בטח מבין את הנאמנות שלך למפלגתך אבל לפעמים צריכים לחשוב פעמיים. תמיד צריכים לשקול עזיבה. אני גם לפעמים עושה זאת.

EverMan

New member
אין פה עניין של מושתל או נאמנות

הדרך אצלי היא מעל לכל. אם פואד יקיים את הדרך שלי ולא יצא נגדה - אני אשאר בעבודה למרות שאני לא מת עליו. כי העבודה - גם בראשות פואד ,עדיפה על מרצ.

EverMan

New member
מישהו אמר שהעבודה בראשות

פואד=כניסה לממשלת שרון ? לא ולא , ואף פואד אומר שהוא לא רוצה להיכנס. כמו שאמרתי - בחירתו איננה מדד לעזיבה. אם הוא יכנס לממשלה - זה משהו אחר. אבל בחירתו בלבד ? לך תדע , אולי הוא למד מהשטויות. העבודה בראשות פואד , היא עדיין המפלגה הרצינית והאמיתית עם המנטליות והדרך. מרצ היא מפלגה עם מנטליות של מפלגה קטנה , עם אופי כזה , ועם התנהגות כזו - לא מתאים לי , בעיקר שהגוף העיקרי בה היום הוא רצ.

לך תדע מה הוא יעשה.

מרצ היא יחסית מפלגה קטנה. העבודה, יחסית לליכוד, היא גם מפלגה קטנה. מרצ זה מרצ. זה לא רצ ומפ"ם.

EverMan

New member
מרצ היא לא יחסית , מרצ היא מפלגה

קטנה, עם מנטליות של מפלגה קטנה. ככה היא תמיד הייתה ותמיד שאפה להיות (עד שפתאום יש לה הזיות גרנדיוזיות על "מפלגה סוציאל-דמוקרטית שתיקח את השלטון). העבודה היא מפלגה גדולה. מבחינת מנטליות , כמות אנשים , סניפים , צורת פעולה וכו'. מרצ זה מרצ. היא מורכבת משני גושים עיקריים - רצ ומפ"ם. מפ"ם נעלמה - ומה שנשאר זה פעילי זכויות אדם וג'ומס ...

רצ ומפ"ם לא קיימות.

זה רק מרצ. ומה פסול בפעילי זכויות אדם? להסברה כללית: יוסי שריד-רצ ג'ומס-מפ"ם רן כהן-רצ זהבה גלאון-רצ רומן ברונפמן-הבחירה הדמוקרטית אבו וילן-מפ"ם

EverMan

New member
מה פסול בפעילי זכויות אדם ?

שפעילי זכויות אדם , הם לא שמאל חברתי. הם חברתיים נטו. ללא דעות כלכליות. פעילי זכויות אדם יכול להיות ימני או שמאלני. (לרוב ימני אגב) הם אנשים שרובם יפי נפש וחושבים על מה שטוב לכולם ולא על טובת המדינה. (יש סיבה שרצ לא הוגדרה מעולם ציונית) פעיל זכויות אדם לא חושב על שלום במטרה להביא לטובת ישראל , הוא חושב על להפסיק לכבוש את הפלשתינאים. את אבו-וילן וחיים אורון - אני מעריך. את רוב האחרים פחות. (יוסי שריד גם איכשהו)

EverMan

New member
מה רע ביפי נפש ?

רע. אדם שחושב קודם כל איזה מסכן הפלשתינאי הכבוש המסכן , אבל לא מבין שאם לא יהיה עוצר - ימותו פה אנשים - זה לא בסדר. אדם שצועק די לכיבוש ואומר לצאת עכשיו (וזה מה שהוא יעשה בשלטון) אבל לא מבין שאז ימשיכו הפיגועים והטילי קסאם ליפול פה - זה לא בסדר. יפה נפש הוא אדם שחושב רק על הצד ההומאני. נקודה. לא חושב על שום דבר אחר.

יוֹאב

New member
לי בתור סרבן שטחים זה מפריע.

כי אם האמונה שלהם הזו תתגשם, המדינה שלנו תתפרק והצבא לא יתקיים יותר.

EverMan

New member
זה מפריע לי כאשר זה נוגע לי.

כאשר זה נוגע לעתיד המדינה שלי. חסר למדינה שלנו שמפלגה "יפת נפש" תעלה לשלטון... ותמסור שטחים בגלל פלשתינאים מסכנים וכו' ... או שזה נוגע לסרבנים ש"לא רוצים לפגוע". כי אז במקום שיהיו 100 חיילים שיגנו על המשפחה שלי. יהיו רק 99. ויהיה נטל כפול על האחרים. (אותה האשמה בדיוק שיש נגד החרדים)

למעלה