בנות..

יש כל מיני ניינים ../images/Emo8.gif ...

נתחיל בזה שזין עקום לא ממש מהפנט אותי ... זין שהעובי שלו לא שווה בכל חלקיו אותו הכנ"ל...

לא באמת -

אלא אכן יש שם חלקים מדולדלים - דגדגן גדול מדי או שפתיים חיצוניות רפויות משהו. בתכלס כמעט כולם נראים אותו הדבר לטעמי. ההבדל המרכזי זה בתספורת וזה כבר ענין של טעם.

איל גופ

New member
בהחלט יש יפים ויש מכוערים.

זה תלוי בורידים , שערות , צלקות , וכו'.

גם לי...צלקות מכוערות/ציבעוניות

ושאר עיוותים שעלולים לפעמים להיות התוצאה של ברית מילה מורידים. מניסיוני, אצל אשכנזים הצלקת ורודה והעור עצמו מסביב ורוד, אז כמעט לא רואים אותה (ביחוד
בזיקפה
)...

daniella1980

New member
יש מנעד. כלומר, ממה שלי

יצא לראות, אין שניים דומים בעצם. אולי לא ראיתי מספיק :) אבל בהחלט יש הגדרות מסוימות לפחות עבורי של איבר מושך ויפה ואיבר פחות מושך ויפה.

אפשר לעשות תכנית ריאליטי בנושא

אפשר להציע לערוץ 2 או 10 תכנית ריאליטי שבה יתחרו המתמודדים על התואר "בעל הזין היפה". אפשר לקרוא לה "שמוק נולד" או "נולד לזיין". יש כמה בנות בפורום שלדעתי יכולות להתאים כשופטות, כי כמתחרות לא יהיה להן מה להציע

היי סלמי

אתה לא מקורי. כבר ראיתי אתר באינטרנט... מלך היופי של הזרגים היו שם כאלו יצורים, חברה שלי ואני ישבנו מול המחשב וכמו ילדות קטנות לא יכלנו להפסיק לצחוק ממצעד הצורות והגדלים והצבעים שהיו שם חבל בנות, שאני לא זוכרת את שם האתר, זה היה מזמן

את משווה תכנית ריאליטי לאתר תמונות?

בתכנית שאני מדבר עליה יהיו משתתפים שמחוברים לזרג, ומעבר למבחן המראה הם ייבחנו גם על ביצועים על ידי חבר השופטות המסור. אולי אני אממש את הפנטזיה שלי להפיק סרט פורנו ישראלי איכותי ואשתמש ברעיון הזה כבסיס לתסריט !

ואם אני גם אהיה שופטת

תהיה לי את הזכות לבחור את מי מהם אני מנסה? את זכות הסינון?

נראה לך?

תארי לך שכל אחת תברור את הזרגים הנראים לה. מה יהיה על כאלו שלא ייבחרו, או כאלו שייבחרו על ידי כולם ויהיה עליהם עומס יתר?

גינקולוג טוב לא בורר את המטופלות

למרות שעבודתו מחייבת אותו לדחוף להן אצבעות ומכשירים שונים לאבר המין ולעוד מקומות אינטימיים. אז אם את שופטת מקצועית - את חייבת לתת הזדמנות שווה לכל המתמודדים...

למעלה