בנות...

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif אממממממממ....

אני הכי אוהבת את כריסטינה אגילרה הממי בתור זמרת, ניקול קידמן וג'וני דפ
ושלך

אני הכי אוהבת

את אבריל לאבין המלכה רוקרית מספר אחת בעולם אוהבת בעיקר רוק פופ וראפ בעברית אבל שונאת את הישראלים שחקנים אני הכי אוהבת הילארי דאף גניפר לופז בן אפלק וכמובן בסרטים של יותר מכות את אנגלינה גולי המדהימה!

ר ע ו ת 16

New member
האמת,

אני לא אחת כזאתי שמעריצה סלברטאים ......... אבל אני חושבת שקיירה נייטלי , אורלנדו בלום, ג'ניפר גראנר הם שחקנים מצויינים! אבריל לאבין שרה יפה ............וזהו

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif נכון נכון נכון../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

כריסטינה אגילרה המלכה

sivan1207

New member
היי חדשה פה..

ישראלים זה...היהודיה נינט טייב מיאה בוסקילה שירי מימון שיר ביטון הדר עוזרי יהודה לוי הדס מורנו מיה דגן ווו אלייענה בקייר לועזייי....אין בקסטרייט ביוס..נכון?! אה גם בריטי ואבריל לבין אמינם ועוווד רבים אחרים חחחח אבל אלה הכיייי שווים

tamarushz

New member
אממ..../images/Emo4.gif

כל דבר שהוא לא פופ, ראפ, מוסיקה שחורה, ממוסחרת וברי סחרוף.. להיות ספציפית יותר? איפה הילד, היהודים, מוניקה, כנסיית השכל אממ ו.. כן, בערך זהו.. אה, הפרויקט של עידן ריכל, ספיריט [הסרט סוס פרא.. יש שם אחלה פס קול..] מוסיקה צוענית.. ו.. אה, אני הולכת עוד מעט להופעה של מוסיקה צוענית!

Eynav Naharan

New member
ועוד כמה

אילל גולןן המלך... ועברי לידר אגם רודברג... ובטח עוד כמה אבל הכי את שרית כאילו הערצה של ממש הופעות והכל..

למעלה