אוףףףףףף לא רואים את התמונה.
S skaatushonet New member 12/8/05 #19 יש לי שאלה... אל תהרגו אותי טוב?זה לא מפריע לי אבל זה מסקרן.... הראלי שמאלני או ימני? כי אני יודעת שהייתה לו הופעה בגוש קטיף אבל מצד שני הוא ב"מי שחלם" למרות שזה לא בדיוק סותר... זה סתם מסקרן אותי....?
יש לי שאלה... אל תהרגו אותי טוב?זה לא מפריע לי אבל זה מסקרן.... הראלי שמאלני או ימני? כי אני יודעת שהייתה לו הופעה בגוש קטיף אבל מצד שני הוא ב"מי שחלם" למרות שזה לא בדיוק סותר... זה סתם מסקרן אותי....?
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 12/8/05 #21 אין לי שמץ...../images/Emo178.gif אבל אני לא חושבת שההצגה או ההופעה קשורות לאיזה צד הוא... ואני לא חושבת שהרבה יודעים כי נראה לי שאסור לו להביע דעות פוליטיות בציבור....
אין לי שמץ...../images/Emo178.gif אבל אני לא חושבת שההצגה או ההופעה קשורות לאיזה צד הוא... ואני לא חושבת שהרבה יודעים כי נראה לי שאסור לו להביע דעות פוליטיות בציבור....
S skaatushonet New member 12/8/05 #23 לא נראה לי שאסור לו נראה לי שהוא מעדיף שלא....ובצדק. מושלםםםםםםםם
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 12/8/05 #25 אני דווקא חושבת שאסור לי כי../images/Emo178.gif כי אז הוא יכול להשפיע על אנשים שהדעות שלהם אחרות ואז הוא יגיד את שלו והם יושפעו.... בדיוק כמו שלמורים אסור להגיד דעות פוליטיות...
אני דווקא חושבת שאסור לי כי../images/Emo178.gif כי אז הוא יכול להשפיע על אנשים שהדעות שלהם אחרות ואז הוא יגיד את שלו והם יושפעו.... בדיוק כמו שלמורים אסור להגיד דעות פוליטיות...
ח חני סקעת New member 12/8/05 #27 ../images/Emo5.gif זה שהוא משתתף ב-"מי שחלם" לא מייצג את דעתו הפוליטית, אני לא יודעת מה הדעה שלו בנושא אבל זה גם לא נראה לי חשוב כרגע הראל לא מתעסק בדברים האלה בכלל.
../images/Emo5.gif זה שהוא משתתף ב-"מי שחלם" לא מייצג את דעתו הפוליטית, אני לא יודעת מה הדעה שלו בנושא אבל זה גם לא נראה לי חשוב כרגע הראל לא מתעסק בדברים האלה בכלל.