בנות...

adva atuk

New member
בנות...

אתן לא יודעות יש לי מזה בעיות בבית!!! אח שלי מתחצף אל אמא שלי ובגדול ותמיד יוצא שהם רבים בגללי ואני לא מרגישה בנעים
1אתן לא יודעות מה עובר עלי בכל יום
כבר אין לי כוח לחיות בבית הזה יותר

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif אוקי...

קודם כל, אם אח שלך מתחצף לאמא שלך, למה כולם רבים בגללך? הרי את לא עשית שום דבר לאף אחד, נכון?
כדי לפתור את זה, אני ממליצה לך לדבר עם אמא שלך (כשהיא רגועה ועירנית-עצה שלי..
), ולנסות להבין מה קורה. תדברי איתה על זה שלא נעימים לך הריבים האלה כל הזמן, ושאת מבקשת שישתדלו כמה שיותר להפסיק. תדברי גם עם אח שלך על אותו עניין, וגם על ההתחצפויות שלו (או לפחות תשתדלי) תסבירי לו ולאמא שלך שלא עשית להם דבר, ושאם הם רבים, אז שלא יערבו אותך בעניין. תסבירי להם שלא נעים לאף אחד לחיות בבית שבו רבים כל הזמן. מקווה שעזרתי,
שחר

adva atuk

New member
תודה אבל..

הם לא רבים בצורה הזאת אני יתן לך סוג של ריב שלו אני מתכוונת- אני רבה עם אח שלי (הוא תמיד חושב שהוא צודק) ואח"כ הוא מתחיל להיתנפל על אמא שלי (שלא עשתה כלום)בגלל שהיא לא הצדיקה אותו והענישה אותי. או שלפעמים הם סתם רבים וזה מגיע למצב שבסוף הוא אומר "אהה ומה איתה?" אני לא יכולה לדבר איתו הוא תמיד רב איתי הוא שונא אותי בדם!!!.

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif עד כדי כך?

בן כמה הוא שאתם ביחסים כאלה?..... אם הוא אח קטן, אל תתרגשי. אם הוא גדול, זה תלוי בן כמה הוא.... ולמה את רבה איתו? תנסי לא להיגרר מריבים איתו, ואם לא תריבי איתו, גם אמא שלך תתערב. נסי שלא להיכנס לריבים כמה שיותר, ותנסי, אני אומרת לך, רק תנסי לדבר איתו. אני בטוחה שכשהוא רגוע ויש לו מצב רוח וזמן לדבר, הוא לא נושך...
מקווה ש(הפעם) הצלחתי לעזור.... שחר

adva atuk

New member
אני עכשיו אחרי ריב...

הפעם אני לא מוכנה לוותר לו הוא ממש הגזים זה ריב מטומטם אבל הוא כמעט החטיף לי סתירה!!! מזל שברחתי!!!

Roniii

New member
נשמע מבאס...../images/Emo10.gif

אני מאמינה שבמקרים האלה חייבים פשוט לשבת ולדבר. אבל לא עם כל אחד בנפרד. נסי להושיב את כולם לשיחה, ואז לבקש מכולם שיוציאו הכל. אחרי שתפרקו הכל ותרגעו, תוכלו לנסות לחפש פתרונות. ובכל מקרה, את מוזמנת לחזור ולדבר עם כל הבנות כאן כל פעם שמשהו מרגיז כזה קורה לך. חשוב שלא תשמרי לעצמך את הדברים שמפריעים לך, כי אז הם הופכים להיות הרבה יותר קשים. אני מקווה שהעניינים יסתדרו לך בקרוב.

סתיו מם

New member
יופי!

רציתי להוסיף שאם את תישארי רגועה, אז הכל יעבור לידך ולא ממש ירגש אותך כל כך. כי את תוציאי את עצמך מהמשוואה הזאת של המריבה. ותני חיזוקים לאמא שלך. זה ממש ממש ממש נורא להתחמף ככה להורים. זה יעבור לו אני מקווה. אל תיסחפי לזה. כשזה קורה תמצאי משהו לעשות בחדר, או צאי לטיול קטן בחוץ. ותני לאמא שלך יחס חם ואוהב, אני בטוחה שזה יעשה לה מה-זה טוב על הלב!!!

למעלה