בנות

Ofra m

New member
בנות

למרות שלפעמים נראה לי שהתגברתי על האובדן אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים במכונית בוכה,ונזכרת באמא וכמה חבל שהיא איננה ומדמיינת שאם היתה עכשיו כמה יש לי לספר לה על מה שהתחדש, בכל זאת שלוש שנים זה המון חוויות וגם נולדה לי ילדה שהיא לא זכתה לראות היום בת שלוש,ואני חושבת איך היתה משתגעת עליה ומדמיינת מה היתה אומרת והדמעות שוטפות והגעתי למסקנה שעל אמא אי אפשר להתגבר לפעמים עסוקים בחיי היום יום אבל אין כזה דבר להתגבר על הכאב הזה לדעתי,וככל שעובר הזמן הגעגועים אוכלים אותי יותר וכל חג שמתקרב כמו פסח גומר עליי ואני מרגישה בודדה למרות שיש לי ילדים ואחים אבל אהבה של אמא אין כמוה. שלכם עופרה

o r i t 2 9

New member
כל כל נכון.

אצלי עברו 10 שנים מאז מות אימי, ועם השנים זה הולך ונהיה קשר יותרץ אבל למדתי להתמודד עם זה בדרך שלי. לגבי החגים... כל שנה מאז שהיא נפטרה זה קשה, החגים זה לא חגים, אין פתאום הרגשה של חג לא באויר ולא בנשמה, החגים הפכו להיות לא חשובים כל כך בעיני, משתדלת לא לחגוג אותם בכלל, כאילו זה סתם עוד יום.... כי כל יום שעובר בשבילי זה סתם עוד יום. אני כל כך מבינה אותך וגם אני כל הזמן חושבת שהיא לא תהיה בחתונה שלי, לא תראה את הילדים שלי... אבל מאמינה בתוך תוכי שהיא שם למעלה רואה הכל. נחמה? כן, אבל מה אכפת לי אם זה עוזר לי? "אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא, ואין בעולם דאגה, כמו דאגה של אמא, כי אין בעולם מי שיואהב אותך כמו אמא, רק אמא שלך" (מתוך שיר של זהבה בן) שיהיה לך שבת שלום.

לא יודעת למה...

אבל אני ממש לא אוהבת את השיר... הוא ממש מעצבן אותי... כנראה בגלל העובדה שאין לי מושג מה זו אהבה של אמא... ובתור אחת שגדלה רק עם אבא... שהיה הכל בשבילי... גם אמא.. ואוהב אותי ואת האחים שלי הכי בעולם... אז בשבילי אין בעולם אהבה כמו של אבא... והלוואי וידעתי מה זו אהבה של אמא..

../images/Emo24.gif..

לא יודעת מה לומר לך שיעזור... אני גם לא יכולה לומר שאני מזדהה או מבינה אותך... אבל אני יכולה לומר לך שאני איתך.. מחבקת..

../images/Emo24.gif

אין מה לעשות. הכאב משנה צורה ועוצמות, אבל הוא אף פעם לא נעלם ...

היי עופרה

הזכרונות ילוו אותך כנראה תמיד... גם החסר והגעגועים כך... לדעתי הדברים לא נגמרים אלא משנים פנים... משנים צורה ועם הזמן מתרחקים...החגים הם אכן נקודה קשה...אך הם לעומת זאת עוברים וחולפים... שולחת לך חיבוק

מיקימק

New member
עופרה

זה כל כך ככה אצלי מה שכתבת- גם אני חושבת שהתגברתי ואז פתאום בא איזה בום שממחיש לי כמה זה לא נכון. והחגים- זה כל כך נכון, אין ריח של חג באויר. אני מנסה למצוא לעצמי כל מני נסיעות בחגים, רק כדי לא להיות פה. זה עוזר...

למעלה