בנות

backstreet girl

New member
בנות

אני לא רוצה להשמע מניאקית אבל אני חושבת שצריך למחוק את הגלריה של אהרון! אני יודעת שיש פה כמה בנות שאוהבות אותו אבל מה? גלריה רק שלו בנפרד??? זה פורום של בקסטריט בויז!! אם אתן רוצות אפשר לשים תמונות של אהרון עם כל הבקסטריט בויז או עם ניק!! פשוט תראו ...מצאתי את השירשור הזה.. • יו אני כזאת נודניקית...שני כנסי רגעו backstreet girl < ההודעה הנוכחית ו 15:06 | 04/04/04 אולי תפתחי עוד גלריות... נושאים: קליפים של הבויז עטיפות אלבומים ליאן קריסטין פאריס קעקועים של הבויז הופעות של הבויז תמונות עם חתימות תמונות מצחיקות תחשבי על זה.... • *הולכת לפתוח*ו Miss Kitty ו 15:12 | 04/04/04 רק אם אתן מבטיחות שאתן עוזרות לי למלא אותן, כי אין לי תמונות על המחשב.. • אוקיי, פתחתי כמה גלריות חדשות..ו Miss Kitty [מצורף קובץ jpg] ו 15:27 | 04/04/04 וכולן יכולות להוסיף.. יש כפתור "הוספת קובץ" בתחתית כל גלריה, וכל אחד יכול להוסיף תמונות.. גם לי אין תמונות במחשב.....ו backstreet girl ו 15:29 | 04/04/04 ואני לא מבינה מה זה להפוך את הקובץ ללינק.... • לא צריך למלא את זה..ו Miss Kitty ו 15:38 | 04/04/04 תתעלמו מהקטע הזה ° את תמלאי.....ו backstreet girl ו 15:47 | 04/04/04 • של פאריססססססס???ו Y H ו 18:27 | 04/04/04 למה מה מת????????????????????????? גלרייה שלמה רק בשבילה????????????? על גופתי המתה!!! שהמעריצים שלה יעשו את זה בפורום שלה, אני מסרבת לקבל גלרייה שלה כחברה רישמית של ניקי............ ללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא • ׁבעד!ו bshainb ו 19:12 | 04/04/04 אומנם היא חברה שלו אבל לא צריך להגזים היא עדיין לא אישתו או משו • גם אני בעד ו NarihS ו 19:34 | 04/04/04 היא לא שווה את זה.. מצטערת.. • מה הקטע שלכן???ו backstreet girl ו 19:36 | 04/04/04 אם אנחנו עושות על קריסטין וליאן למה שלא נעשה גם על פאריס..... • אני מצטערת שאני מניאקית אבלו backstreet girl ו 19:42 | 04/04/04 היא חברה של ניק וניק מאוהב בה ........ כאילו לליאן אתן לא מתנגדות... לקריסטין אתן לא מתנגדות.... אבל פאריס... טוב,אם אתן לא רוצות את פאריס אז אפשר לעשות גלריה של ניק ופאריס יחד... אבל אני רוצה שמשהו ייצג את הזוגיות של ניק.... • רגע רגע רגעו backstreet girl ו 19:44 | 04/04/04 יש פה גלריה של אהרון... אתן רוצות שאני אהיה סצינות על זה????????. למה גלריה רק בשבילו.???????. שהמעריצים שלו ישימו תמונות בפורום שלו.... על גופתי המתה.......... אם אין תמונות של פאריס אז גם של אהרון אני לא רוצה......... • אני אסביר לך מה הקטע שלנוו NarihS ו 20:15 | 04/04/04 או לפחות שלי: 1. כריסטין וליאן נשואות לבריאן וקווין 2. את כריסטין וליאן אנחנו אוהבות ואת פאריס לא, לפחות רובנו.. וחוץ מזה בכלל לא ידעתי שיש גלריה של כריסטין וליאן, או של אהרון, ואת צודקת, לא צריך לעשות גלריה לבד רק של כריסטין ליאן או אהרון, צריך לשים אותם רק אם זה מעורבב עם אחד מהבנים, אם זה אני מסכימה איתך, אז לא יפריע לי אם יהיה גלריה של ניק ופאריס, אבל בהחלט לא של פאריס לבד.. • אוקיי,ו Miss Kitty ו 20:17 | 04/04/04 אז רגע.. לשנות את גלריית פאריס לגלריית ניק ופאריס? או שאתן רוצות לשים את זה בתוך ניק? אותו דבר עם קריסטין וליאן.. לשנות או להוסיף לגלריות של קווין ובריאן? ° תקראי את ההועדה מתחתיךו backstreet girl ו 20:22 | 04/04/04 • טוב אז נשים תמונות של פאריס יחד עםו backstreet girl ו 20:19 | 04/04/04 ניק...אבל בגלריה נפרדת..... • טוב,ו Miss Kitty ו 20:21 | 04/04/04 אני אלך לשנות.. • אני לא מבינה..ו NarihS ו 20:22 | 04/04/04 למה אתן רוצות גלריה רק של פאריס או כריסטין וליאן לבד?? כאילו מה? אתן בכלל לא תסתכלו עליהן.. רק אם הן עם הבנים אז שווה להסתכל אחרת מה הטעם? ככה לפחות אני חושבת.. טוב תעשו מה שאתן רוצות, תאמת לא איכפת לי.. אני במילא לא מסתכלת על הגלריה הזאת.. • שיניתי..ו Miss Kitty ו 20:25 | 04/04/04 עכשיו יש גלריה נפרדת לניק, וגלריה נפרדת לניק ופאריס, גלריה נפרדת לבריאן וגלריה נפרדת לבריאן וליאן, וגלריה לקווין וגלריה נפרדת לקווין וקריסטין • נהדר....ו backstreet girl ו 20:28 | 04/04/04 אבל יש בגלריות המשותפות תמונות? • חח סבבה! את זה אני אוהבת!ו NarihS ו 20:30 | 04/04/04 תודה שני על כל ההשקעה והמאמץ! ° אז למה אהרון נמצא?ו backstreet girl ו 20:32 | 04/04/04 • נכון, באמת למה הוא שם?ו NarihS ו 20:42 | 04/04/04 כאילו אם יש בנות שאוהבות אותו פה אז או שיפתחו לו פורום או שבטח כבר יש להן את התמונות האלה.. אז גם לדעתי זה לא ממש נחוץ.. כי אהרון לא קשור לפורום, אלא אם כן זה יהיה ניק ואהרון ואז זה בסדר.. ° בדיוקו backstreet girl ו 20:44 | 04/04/04 • רוני הוספתי אותך לרשימת איסיקיו שליו NarihS ו 20:46 | 04/04/04 • סבבה לך אבל...ו backstreet girl ו 21:50 | 04/04/04 יש לי איתו קצת בעיות כיוון שרק עכשיו התקינו לי אותו.... • רוני אם יש לך איסיקיו חדש תרשמיו sivanick ו 22:18 | 04/04/04 אותו פה גם אני רוצה... - - - - - - - - - - - - סיון ° אני לא יודעת אותו....ו backstreet girl ו 22:26 | 04/04/04 • גם אני לא ידעתי ו bshainb ו 21:03 | 04/04/04 שיש גלריה שלהן לבד וגם אני חושבת שזה לא לעניין לשים אותן לבד כי שמעו אנחנו מעריצות את הבנים לא את הנשים שלהם או החברות שלהם ואישית גם אני לא מתה עליה אבל אם ניק באמת אוהב אותה אז כפרה עליו ושיהיה להם בהצלחה ותראו אם שמים את של ניק ושל פאריס אז סבבה אבל זה גם יכול להיות בגלריה שלו לבד ולשים שם תמונות של שניהם אבל אם בכל זאת לא אז עדיף של שניהם ביחד לא רק של פאריס זה מיותר הקיצר אני בעד מה ששירן אמרה

NarihS

New member
עדיין יש פה את הגלריה שלו???

טוב.... שיעשו מה שהם רוצים, רוני, זה עד כדי כך מפריע לך?

sivanick

New member
אני חושבת שזה לא כ"כ נורא שיש פה

גלריה שלו...כאילו חפיף רוני...דלגיי...

backstreet n1

New member
מנלצש"ת אבל על אהרון גם

מישו ראה היום "כל זה" בערוץ ניקולדיאון (או וואטאבר) שאהרון הופיע שמה היום? אני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל בכל זאת..הוא שר את אחד השירים היפים שלו-not to yang and not to old

sivanick

New member
נדמה לי שראיתי את זה פעם...

גם ניק היה פעם בכל זה..זו דווקא תוכנית נחמדה

backstreet n1

New member
מרגיז? למה?

גם ב.ס.ב. השתתפו פעם בתוכנית... בגלל שאין מה לראות אז אני רואה את זה חח...

למעלה