בנות...

אל תדאגי! ../images/Emo8.gif

לא צריך תוכנות מסורבלות וגדולות בשביל להגיע למשהו יפה! צריך מקוריות ויצירתיות!! ועם זה אפשר להשתמש גם בצייר!

ThisIsJustME

New member
חחחחח נוגה הרגע

חזרתי משיעור מתמטיקה ואני כזה הייתי בשוק הייתי בטוחה שאת באמת אומרת את זה חחח

ThisIsJustME

New member
ואת עוד מרוצה מעצמך אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הצלחת לעבוד על כולנו
חחחחחחחחחחחחחח

TrinMyQueen

New member
חחח איך ידעתי ../images/Emo168.gif

שאת עובדת עלינו!
לא הבנתי בהתחלה אבל אז התמונה התבהרה כמו שאומרים..

TrinMyQueen

New member
נצל"ש דחוף בקשר לרקעים../images/Emo168.gif

אני די שוקלת להכין רקע, אבל מישהו יודע לאיזה גודל אני צריכה להכין אותו כדי שאני אוכל להעלות אותו והוא יהיה בגודל נורמלי?? תודה

n o g i t

New member
../images/Emo6.gif

הוא באמת שולט... סתם, אני פשוט צופה בו המון כי אחותי עדיין לא נגמלה כמו שאתן יודעות.. אז יש לי השפעה שלילית

TrinMyQueen

New member
אווווווווווף../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif

הכנתי רקע- ואני לא מצליחה לעלות אותו, כי הוא ב"פורמט לא חוקי" אז ניסיתי לשמור אותו בתוכנה אחרת כדי לשנות לו ת'פורמט, וזה לא הצליח- זה רק הרס את הרקע ושם עליו כל מיני מילים אפורות בג'יבריש...
אז אני לא חושבת שאני אשתתף בתחרות..

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gif תקשיבי מה תעשי

תשלחי את הרקע שלך לא משנה באיזה קובץ הוא אליי לאימייל [email protected] אני אשנה לו את הקובץ [לפחות אנסה...] ואעלה אותו הנה סבבה? פשוט צריך עוד רקעעעעעעעים

דווקא../images/Emo70.gif

למה לעשות ב800 על 600?!
אני עושה על 1024 על 768 וזה יוצא לי פסדר גמור!! פשוט אם זה בפוטושופ, אז עושים "save for internet" או מה שזה לא יהיה.. ואז לוחצים על optimized (האפשרות השנייה למעלה בפינה בצד שמאל). ולוחצים בquality בתפריט בצד ימין למשהו כמו 80. ובודקים אם זה לא מוריד באיכות. אפשר אפילו לעשות עד 60 בquality וזה עדיין יהיה באיכות טובה, ואפילו יגיע לגודל של 100 קילובייט!! ואני מדברת כאן על טפטים בגודל של 1024 על 768.

TrinMyQueen

New member
איזה הסבר דפקת יסמין! ../images/Emo168.gif

חחח... ואני עשיתי בפיינט שופ...

נטלי007

New member
נצל"ש... כנסו חשוב מאוד...../images/Emo26.gif

היום ראיתי סרט שנקרא "בלאק הוק דאון" ולהפתעתי אורלנדו שיחק שם... למרות שפה בפורום כתבתם שהוא שיחק רק בארבע סרטים ו"בלאק הוק דאון" לא היה בניהם..... לצומת ליבכם....

למעלה