בנות...

n o g i t

New member
בנות...

הי זאת נוגה זוכרות אותי? בכל מקרה, חזרתי מאילת והבנתי משו- אחרי שלושה ימים שלא הייתי בפורום, הבנתי שאני לא כל כך רוצה להיות פה יותר.. ואל תכחו את זה אישית, אני פשוט מתנזרת ממחשבים
אז היה לי כיף להיות פה.. בי בי וחג שמח

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני מקווה מאווווווד(לטובתך)..שזה בדיחה של אחד באפריל!!!

../images/Emo141.gifאני לא אתן לה../images/Emo70.gif

אני אשתמש בגרזן של גימלי!!!! סתתתתתתתםםם.... *עוד פעם-אחד באפריל עלה לי לראש...... אה...ו...נא לברך את נטלי 007-היא חדשה!!!!

little bry

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

פליז תגידי אחד באפריל!!!!!!!!! אנחנו רוצים שתישאריייייייי

n o g i t

New member
אה../images/Emo6.gif

איזה חמודות!! ברור שזה אחד באפריל!!!! נראה לכן שאני יעזוב אתכן?! גם אם ממש ממש תרצו זה לא יקרה..

נטלי007

New member
נצל"ש....../images/Emo8.gif....

עלילות רצח בריטני (סליחה מראש למעריצי בריטני).... בהתאם למה שרשמתי על "ילדה על צמה" בשירשור "מזועזעת קשות"..הנה ההמשך.. לפני הופעתה הזולה של בריטני על הסט של ג'יימס בונד עם אורלנדו(חס וחלילה חס ושלום!-זאת מיכל), התגנבתי לחדרה המושקע ביותר של בריטני עם פצצות עשן חרבות,וכלי נשק למניהם,הרסתי את חדרה של בריטני...שיהיה לך לילה נעים בריטני,וכתבתי שזה הלילה האחרון בחייה העלובים והפטטים!!.... ____________________________ ממש לפני הקטע בוא היא אמורה לעשות מעשים מגונים עם אורלנדו(
)(חס!!),הפלתי חמאה על הרצפה בתקווה שהיא תתחלק,והפלא ופלא היא נפלה(נו מה ציפיתם ממוח בגודלם של בוטן?..),שברה את רגלה.....ירדה לכיון המחסנים לקחת "עזרה ראשונה", חטפתי אותה.....,ומה אתם חושבים עשיתי עם הסכינים למיניהם(לא לבעלי לב חלש..)?...... -------המשך יבוא---------- אם בא לכם,אם לא?, לא אכפת לנו,ותזכרו,תמיד יחכה לכם משהו בצד עם סכין!! מאת:נטלי007,מיכל "ילדה על צמה"..

karin byrne

New member
חחחחח אני חייבת להגיד לכן...

שיש לכן דימיון מפותח...חחחחחחחח והמוח של בריטני הוא לא בגודל של בוטן הוא בגודל של גרגיר חול(זה לא כי קטן אבל זה קטן)חחחחחחחח.....

karin byrne

New member
.......

די...נו......זה לא נכון...אחד באפריל...אל תעבדי עלינו ככה...פליז תגידי שזה לא נכון....

n o g i t

New member
אני חוזרת ואומרת..

גם אם זה יהיה יהיה הדבר שהכי תרצו בעולם- אני את הפורום הזה לא מתכוונת לעזוב.. ממני לא נפטרים כל כך מהר!!!

karin byrne

New member
חחחח טוב לדעת שזו רק בדיחה...

וד"א...כתבת טוב קודם...נפטרים....חיחיחיחי....

n o g i t

New member
ממש ממש ממש כיף!!

זאת העיר הכי שווה בעולם!! אין מע"מ וה זה חרשתי שם על החנויות בגדים.. וגם היינו המון בים.. ועשינו ספורט ימי כזה, היה פשוט שולט! ויש לי כמה תגובות לכל ההודעות שהיו פה-
אסיה, נטלי ומאיה- ברוכות הבאות
יסמין- כבר סכמנו שאני לא לגמרי שפויה נכון? אז למה את מתאכזבת כשאני לא שמה
לשינויים כרגיל?
, ויש לך חתולה מולשמת!!!!!!!!!!!!!
כל הטפטים ממש מהממים!!!
שירה ויסמין- מה נסג עם קז"א
מה עם המפגש?
אורלנדו השבוע מקום שלישי במצעד.... אבל לפחות הייתה כתבה!לא שהם חדשו משו
הרגע הרסתי לעצמי את המכנס עם עט..
שיט אמא תרצח אותי...
התגעגעתי לכולן מאוד!!!!!!!
אה ו-אני לא עושה טפט

מהההההההההההההה../images/Emo2.gif

את עושה טפט!! את ע ו ש ה טפט!!!!!!!!
לאאאאאא! את לא מבריזהה! את עושה לנו טפט!!!!!!!
בקשר לחתולה שלי, תודה..
וחחח כבר הכל נסלח מזמן!
בקשר לקז"א.. אין לי מושג!
ואויש... מכנסיים מסכנות.. לא נורא!
אני בטוחה שיירד בכביסה אחרי מליון שיפשופים! וגם אני הרבה פעמים מלכלכת את המכנס שלי עם עט..

n o g i t

New member
אני יראה אם אני יוכל

כי אסור לי להוריד עוד תוכנות מהאינטרנט, כי המחשב שלי מתפגר כל פעם שמורידים עוד תכנה.. אני ינסה לעשות משו בצייר, אבל אתן כאלה מוכשרות וזה יצא נורא ואני יתבייש

למעלה