בנות!

בנות!

אני רואה פה מלאאאאא נסיונות להקפצה, ללא הצלחה.. כמעט בכל שרשור זה ככה... אז למי שעדיין אל יודעת... צריך להקפצה, או 10 תווים ומעלה בתוכן ההודעה(1234567890), או סמיילי
מקווה שעזרתי... והבנתןןן

C honey

New member
שמישהי תסביר לי כבר:|אראגורן|../images/Emo185.gif

+|בנחוש|. מה זו הקפצה???????????..... תודה על ההסבר..., מראש..

הקפצה-

אם פתחת שירשור, והוא הגיע כבר ממש למטה, לסוף העמוד, ואת רוצה שהוא יעלה שוב לתחילת העמוד, את צריכה להקפיץ אותו (יעני להקפיץ למעלה...) אז איך עושים את זה?! בדיוק כמוש כתבתי בהודעה, או שכותבים בתוכן ההודעה 10 תווים או יותר, או שפשוט שמים בתוכן ההודעה אייקון כלשהו...

C honey

New member
אמממ... |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

אבל כאילו בכל פעם שאני מוסיפה הודעה לשירשור זה מקפיץ אותו למעלה אוטומטית.., לא? ובכלל למה צריך לכתוב שזו הקפצה??, אפשר סתם לשים אייקון או 10 תווים כמו שאמרת כדי שיקפיץ..!!

יאפ!

כל פעם שמוסיפים הודעה לשרשור (בתנאי שיש בהודעה למעלה מ-10 תווים) זה מעלה אותה למעלה... אבל אם כותבים רק משהו בנושא זה לא מקפיץ (מעלה אותה למעלה) .... למה צריך לכתוב שזה הקפצה?!?! חח לא חייבים
אבל אם סתם את כותבת 10 תווים לא קשורים להודעה (למשל- ידמבףך9קג7) יכולים לחשוב שהשתגעת
חח סתם, אבל כותבים הקפצה כדי שיבינו למה כתבת את ה10 תווים האלו ללא קשר בכלל להודעה.. הבנת?

C honey

New member
הבנתוש!!!..|אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

אבל לא לזה התכוונתי..!! אלא לזה שאני פשוט כותבת הודעה, בלי לחשוב על להקפיץ.., וזה מקפיץ אוטומטי!!!.. טוף.., עזבי, לא חשוב... קיצר, הבנתי!, תודה...

למעלה