בנות

snir210

New member
בנות

היית רוצה לשמוע את דעתכם בנושא אחרי שהשבוע היית במרפאות להפלות חוזרות ואחרי מספר בירורים התגלתה אצלי בעיית קרישות שאותה גילנו אחרי ההפלה ה2 ובהריון האחרון היית מטופלת בקלאקסן 40 ומיקרופירין אחרי שגם ההריון הזה לא החזיק הגעתי לקופרמניץ שטען שהיית צריכה קלקסן 60 יש טוענים שזה לא נכון אומרים שהוא מגזים והוא תמיד מוסיף בכמיות מה דעתכם?

Cuenquitta

New member
קלקסן מניעתי הוא במינון של 1 מ"ג לק"ג ליום

אם יש בעיית קרישיות מוכחת (ותלוי גם מהי, אם בא לך להרחיב), לא רואה סיבה טובה למה לא לקבל את המינון המומלץ ומדוע רופאי נשים כל כך מתנגדים לזה.
בהנחה שאת לא שוקלת 40 ק"ג, אני מסכימה עם דעתו של קופרמינץ.

snir210

New member
השאלה שלי...

נכון גם אני חושבת כמוך לפני שאני חוזרת לסבב לפני שאני חוזרת לטיפולים היה חשוב לי לשמוע את דעתכם הם טוענים ש40 מספיק אני חושבת שקופרמניץ לא מגזים השאלה שלי היא אם זה לא מזיק?מענין לדעת אם זה יכול לגרום לנזק אם לוקחים יותר ממה שצריך

Cuenquitta

New member
בעיני או שלא מטפלים או שמטפלים נכון. מבחינת הסיכון...

קלקסן הוא כידוע מדלל דם, לכן הסיכון הכי משמעותי בנטילתו היא הסיכון לדימומים. עם זאת, טיפול במינון מניעתי נחשב לבטוח בד"כ.
אני לא רואה את הצידוק לתת טיפול חלקי, אבל קטונתי. מי התנגד? ולמה? ו(שאלה חצופה)- האם מינון של 40 או 60 דומה אצלך ל-1 מ"ג לק"ג?

מיה80

New member
על עצמי ידעתי לספר

לקחתי קלקסן 80 בעקבות קרישיות יתר שהתגלתה לאחר 2 הפלות.
גם אני הלכתי וטופלתי אצל קופרמינץ למרות שגם לי אמרו שמספיק קלקסן 40.

snir210

New member
תודה בנות

הבנתי לא היית התנגדות היית המלצה מהרופא של המרפאה להפלות שהמליץ להישאר עם קלקסן 40

טוליתי

New member
כשנוטלים מינון נמוך מדיי - כאילו לא לקחת כלל!

במינון נמוך מדיי רואים הפלות חוזרות. בסך הכול לקלקסן יש פחות תופעות לוואי ביחס לאקמול ובטח ובטח ביחס להפלות.
תשמעי לקופרמינץ. הוא מנוסה מאוד בתחום. רופאים רבים אינם פתוחים מספיק, ובגללם נשים ממשיכות להפיל.
כולי תקווה שהשינוי יביא לך את השינוי המיוחל

למעלה