בנות

פליפ2

New member
בנות

לא לפנות לאלדד ולספר לו על מרטין לא צריך להכאיב לו למרות שאני בטוחה שזה לא יזיז לו מה היא חושבת. הם לא בקשר וזהו

l86

New member
כמו שאמרתי, אני מסכימה איתך אבל זה לא תלוי בנו

זו תהיה תמימות מצידנו לחשוב שזה לא יגיע אליו, כשאנחנו יודעות שהיא חברה של האחים שלו בפייסבוק.

פליפ2

New member
לא מבינה

איך הם יכולים להיות איתה בקשר שהיא מדברת על אח שלהם. בטח היא מרכלת עליו הרבה עם מנחם
היא כול כך שונאת אותו הייתי בהלם.

פליפ2

New member
מה זאת אומרת היא אישה נשואה.

אני חושבת שקרה בניהם משהו ואז היא התרחקה מימנו. ואלדד בניגוד לבית האח פשוט לא ניסה לקרב אותה בחזרה. בחוץ יש לו את המשפחה חברים וקארין הוא לא לבד

l86

New member
לא קרה ביניהם כלום, היא פשוט הבינה שזה רציני בינו לבין קארין

פליפ2

New member
תראי

יש מצב שאלדד התרחק . אל תשכחי שבתוך הבית הוא התרחק מכל חבריו שהתחיל הקשר עם קארין. הוא מאוד טוטאלי.

l86

New member
כבר לא, הוא הצליח לעבוד על זה ולמצוא את האיזון.

הוא למד לא לוותר על עצמו בתוך הזוגיות והיום יש הרבה דברים שהוא עושה בלי קארין, הם גם נפגשים עם משפחה וחברים בנפרד.

בטוח שלא.

אלדד לא כזה, אחרי שהם יצאו, הוא היה נפגש איתה בבתי קפה, ואפילו הלך איתה לארוחה בבית השגריר.. אני חושבת שאת כל זה עשה בגלל נימוס וכבוד אליה, בטח שהיא עזבה לצרפת היחסים מתקררים, היא בסך הכל הייתה איתו בתוך בית האח היא לא משפחה ולא חברת ילדות.. ובכל זאת אני בטוחה שהיא זאת שהתרחקה, אלדד לא היה עושה זאת. כנראה חשבה במחשבות האובססיות שלה שהיא תהיה בצרפת, אלדד לא יצליח לתפקד מגעגועים חחחח התברר לה שלא כך הדבר.

l86

New member

פליפ2

New member
לא חושבת

פיה אני לא חושבת שהוא עשה זאת רק מכבוד ונימוס אני חושבת שהוא כן רצה לשמור על קשר איתה מחוץ לבית אל תשכחי איך הוא דיבר אליה שהתארח פה בתפוז. משהו השתבש בניהם

l86

New member
לא השתבש כלום, זה האופי שלה.

כבר בתוך הבית היא התרחקה ממנו כשהתקרב לאנשים שלא אהבה, עכשיו כביכול יש לה את התירוץ שהיא חיה בצרפת, אבל היא לא מסתירה את זה שהיא לא מרוצה מהקשר שלו עם קארין ומלכלכת עליהם בכל הזדמנות. היא פשוט מקנאת, זה הכל.

אני לא חושבת

נדמה לי כך שהוא יצא, הוא קלט מי היא , על מיקי הוא קלט כבר בבית והתרחק! אלדד אולי נשמה טובה אבל לא תמים.. גם בבית שהיא התרחקה ממנו כשהתקרב לטל, הוא כבר החל לתהות על קנקנה, אבל לא רצה פשוט להישאר לבד...איך אפשר להישאר ביחסי חברות ואפילו ידידות אם אישה שמתעבת את האהובה שלך! ומצהירה על זה בכל מקום אפשרי! בנים מסתכסכים עם אימותהם בגלל סכסוכים עם החברה או עם הכלה. אז מה הוא חייב לה? לא אוהבת את קארין לא צריך, הוא לא חייב למרטין כלום, זה לא שהיא התאבדה בשבילו בתוך הבית, הגנה עליו פה ושם, הוא היה חבר הרבה יותר טוב, והנה רואים עכשיו באיזה גועל היא כותבת עליו, אלדד לא הוציא מילה רעה עליה.

פליפ2

New member
פיתאום

היא הרגישה צורך להגן על מיקי עאחרי שמשהי סיפרה לה שהם סירבו לארח אותו בתוכניתם. והיא בגלל שהיא מתעבת את קארין וכועסת על אלדד שכחה איך מיקי דיבר על אלדד בתכנית. שכחה שלמיקי יש תוכנית רדיו משלו ומעולם לא אירח אותם.

l86

New member
אז אני מקווה שבעקבות דבריה האחרונים הקשר הזה יסתיים.

עד עכשיו הם ריחמו עליה והכירו לה טובה על אלדד, אבל זהו, אין סיבה שהם ימשיכו יותר לדבר איתה אם ככה היא מדברת על אלדד.
היא לא שונאת אותו, היא מקנאת על זה שהוא עם קארין ולא מסוגלת לקבל את זה.

פליפ2

New member
זה היה ברור

שזה מה שיקרה שהיא לא תצליח לקבל את הקשר בניהם מה שיביא לניתוק.

מישהו מכם באמת ראה בקשר הזה משהו בריא?

זוכרים איך היא התנהגה בחוזרים הביתה? זאת התנהגות של אישה שפויה? זוכרים מה היא אמרה למיקי על הספסל. ההפקה בחוזרים הביתה הורידה מלא קטעים, הרי זה היה יום שלם, ואת הקטע הזה של מרטין ומיקי על הספסל לא! למה? כי בקטע הזה ראו בוודאות מה טיב הקשר שלה עם אלדד, וזה בטח לא קשר אימהי... פיליפ אז מה אם היא נשואה, היא בעצמה טענה שמעולם לא הייתה מאושרת, אישה אוהבת את בעלה היא אישה מאושרת. הוא לא צריך להיות בקשר כזה כי יש לו אימא הוא לא צריך עוד אחת ויש לו אהבה נשית והוא לא צריך עוד אחת.

למעלה