בנות!!!...

tchch

New member
בנות!!!...

מה דעתכן על פורום "אנטי אן סינק" בא לכן להוציא עליהם את העצבים שלכן?

MissPop

New member
למה לעשות אנטי אנסינק?

אם היו עושים אנטי בקסטריט היית שמחה? אז להרגיע! את לא אוהבת אותם בסדר תפנימי, אבל מה הקטע לרדת עליהם? את לא רוצה אל תאהבי אותם אף אחד לא מכריח אותך, כמו שמעריצות אנסינק לא מכריחות אותך לאהוב אותם. קצת בגרות אנשים...

tchch

New member
מה הקטע שלך?!

את זאת שצריכה להירגע...אני לא רוצה להתחיל לריב איתך...וחוץ מזה זה היה בצחוק!!... וגם אם יהיה פורום כזה, אף אחד לא מכריח אותך להכנס אליו...כי אני רואה שאת "קצת" אוהבת אותם...

howiefan

New member
וואלה Misspop הקדמת אותי

הוצאת לי את המילים מהפה

tchch

New member
.....

ז-ה ה-י-ה ב-צ-ח-ו-ק יש עוד משהו שלא היה מובן?!

שניש

New member
לא נראהלי שזה רעיון כ"כ טוב../images/Emo56.gif

מותר לנו לשנוא אותם אבל לא נראה לי שזה מתאים שנעשה פורום שלם רק בשביל הנושא הזה חוץ מזה לא נראה לי שתפוז יסכימו... אם הי עושים אנטי בקסטריט היית שמחה? אני לא אוהבת את אנסינק (אני שונאת אותם) אבל אני לא חושבת שצריך לפגוע באנשים שכן אוהבים אותם!

tchch

New member
!!!!!!!!

זזזזזהההההה ההההייייייההההההה בבבבבצצצצצחחחחחוווווקקקק

חחחחח

את האמת אני במקומך הייתי כותבת את זה עוד כמה פעמים כנראה הן עדיין לא קלטו... חברים היא סתם צחקהההה מסכנה טוב שלא עליתם עלייה.... בכל מקרה להבא תביני מה זה לחשוב פעמיים לפני שאת אומרת משהו בייחוד אם את צוחקת שלא יבינו אותך לא נכון... חחח מסכנה...

tchch

New member
ברוך השם...!!!...

מישהי הבינה שזה היה בצחוק!!! תודה...

bsbgirl

New member
באמת לקחו את זה קשה מדי

מה הקטע? כאילו שהמעריצות של אןסינק לא עושות בדיוק אותו דבר

MissPop

New member
הבנו שזה בצחוק רק היית צריכה לציין

את זה בפעם ראשונה שכתבת, לא משנה עבר
וכן אני מעריצה אותם, JC וג´אסטין YUM זה ממש לא מפריע לי גם בקסטריט וגם אנסינק, אני אוהבת מוזיקה, זה לא חשוב מי מאחורי זה

mya 6

New member
לא הגזמתם בכלל..

זה בסך הכול, היה בצחוק..אפשר לחשוב.. מה גם שהמעריצות של אנסינק עושות בדיוק אותו דבר..

למעלה