בנות

Blackbird fly

New member
בנות

אני יודעת שתהיה הודעה "חוויות מהמפגש", אבל אני לא יכולה להתאפק. אתן מקסימות בצורה שבלתי תאומן, אני שמחה שהגעתי (עזבו את האיחור העצבני) והספקתי לראות חלק מכן. קולדון- היה כיף לראות אותך שוב, את מדהימה. גרניום- חבל שהתפספסנו, אבל היה ממש כיף לראות גם אותך שוב, תתכונני להודעה חופרת ממני... NO LONGER- אני שמחה שהכרנו, מקווה שנשמור על קשר! TINABA- סוף סוף הצלחתי לדבר איתך!! את מדהימה. אם אני אצטרך עזרה בלימודים תעזרי לי...? :) פיונה- את בחורה מאוד מצחיקה, את יודעת? תודה שגרמת לי לצחוק (לא עלייך, את מבינה) ולחייך, היה כיף לראות אותך שוב. פרפר בתוך אגרוף- נו... מה יש להגיד עלייך? מקסימה, רציתי רק להמשיך לחבק אותך כשנפרדנו לשלום... שמחתי לראות אותך במצב קצת יותר טוב מהמפגש בקיץ (אני צודקת? מצטערת אם לא...) מאפרת בשאנטי- אחלה בחורה שבעולם. שמחתי לראות אותך שוב. ולשמור על הגמילה מסיגריות! לא להשבר! ליטל, פרפר נסתר, סקיפר, 2B MIND, מרקסית, לבשה וכל הבנות שלא הזכרתי את שמן לא כי אני שכחתי אותן אלא כי אני פשוט מסטולה מעייפות וכדורים ואני לא זוכרת מה השם שלי ואיך אני מצליחה בכלל לכתוב את ההודעה הזאת- לא יצא לנו ממש להכיר אבל היה נחמד לראות אתכן ומי מאחורי הניקים האלה... KALPHANA VERA וחלומות של אחרים- הייתן חסרות לי מאוד... מקווה שתהיה עוד הזדמנות כזאת להפגש. סופ"ש נפלא לכולכן

למעלה