בנות

בנות

איבדתי כבר מי שואלת אותי מה... לאןלאן עניתי לך לשאלתך במידת המוסריות שלי.. האם את מטילה ספק בהיותי אישה מוסרית? לגבי ההעלמויות שלי לא יודעת למה אבל אחרי כל פעם אני כותבת תגובה אני צריכה לצאת ולהכנס (ולא איך שאני הייתי מעדיפה.) שוב ואשמח לענות על כל שאלה נוספת

לאןלאן

New member
ענישה

תשמעי אם את מתעקשת.. אפשר לארגן משהו באשר למוסריות שלך - נראה לי שחופשי אפשר לדרדר אותך מוסרית .. אני חלילה לא אומרת זאת כביקורת אלא בכיף.. באשר לשלי למשל - אין ספק שהיא במדרון תלול שאולי הגיע הזמן לעוצרו

הכל שאיך מגדירים מוסר ואיך מגדירים לדרדר../images/Emo140.gif

למה המוסריות שלך במדרון תלול?? את בקשר עם נשואה? והבעל לא יודע?

לאןלאן

New member
בערך

יש איזה נשואה לא הבעל לא יודע ויש גם נשוי ולא, האישה לא יודעת חייבת להפסיק.. פעם הייתי כזאת ילדה טובה

מה את אומרת

ילדונת וואו... אפילו אני לא הייתי בסיטואציה כזאת בואנה מה זימנת לך? ממה שאת כותבת את ממש לא בעניין של קשר אה?! וואו.. אני נפעמת תגידי זה רומן שכולל שיחות וקירבה או רק מפגשים אנטימיים מיניים

לאןלאן

New member
אויי את מלחיצה אותי

עד כדי כך אה? חייבת להפסיק עם הבחור זה יותר מין, אם כי הוא ממש חמוד עם הבחורה, האמת שהיא חברה שלי (לא במובן של בת זוג) אז כן הקשר הוא עמוק יותר ולא רק סקס. אגב.. באשר לקשר - כל זה לא ממש מפריע לי לצאת לדייטים בנסיון אולי למצוא משהו רציני אגב - את בקשר זוגי?

אגב.. אהבתי - אגב

קודם כל אל תלחצי ממה את נלחצת? תראי אני בעד מרחב נקי בחיים שלי - זאת אני. מאוד חשובה לי תקשורת מאפשרת ובונה אחרת אני לא יכולה להיות שם. פעם הייתי בלי שום בעיה לפי דעתי זה לא שווה את המחיר כמו לשבור את הראש אם זה בסדר או לא בסדר ומה זה אומר עלי בתור בן אדם. ויש כאן כמה שאלות שהייתי שואלת 1. למה ללכת לקשר שהוא לא אפשרי? 2. למה להיות בתוך מקום של סוד ומחבוא? 3. למה להיות בתוך שקר? 4. עד כמה אהבה עצמית יש כאן? 5. עד כמה את מוותרת על עצמך? ומיני ומיני שאלות עכשיו, כשזה פתוח ומתוקשר ומקובל אין את כל השאלות האלה. הכל ברור בהיר ומובא אל פנים.. מבינה למה אני מתכוונת? אני נמצאת בקשר עם אישה נשואה כבר כמה חודשים.. בעלה יודע ואף נפגשנו פעם לא רחוק מהמשרד שלהם לחצנו יד וחייכנו זה אל זו במבוכה. הכל מתוקשר ביני לבינה ובינה לבינו. כשיש לה קושי איתו היא פותחת את זה לפני ומולי וכשיש קושי איתי היא פותחת את זה מולו. וגם כאן יש מחיר כי אחרי תקופה מתחילים לצוץ מיני רגשות ואז כאן מאוד חשובה התקשורת והחברות קודם כל. עניתי לך?

לאןלאן

New member
וואווו

עכשיו תורי להיות נפעמת קודם כל תודה על תשובה יפה וכנה שרק מעלה לי בראש עוד כל מיני שאלות בכלל.. האמת שאני צריכה לעשות לך תחקיר יותר מקיף לגבי נושאים (נושאים.. סקס בעיקר..) שנראה לי שאני פחות בקיאה בכך ממך לנוכח הנסיון הקצר שלי עם נשים.. ככל שתתנדבי לענות כמובן.. אבל אחסוך זאת ממך להלילה גם כי אני כבר שפוכה פה.. פשששש - עדיין בהלם מהקשר שאת מנהלת אמממ אז בשלב זה שיהיה לך לילה טוב חמודה, נהנתי מאוד מהשיחה ואני מקווה שנתראה בקרוב..

שאלה

אחרי שבגרתי קצת, גיליתי ששוה לנסות ולחוות מה שמתאים באותו רגע, ולא להיות שבויה בכל מיני "נורמות מוסריות". רק שלא ממש יודעת איפה להתחיל לחפש. מרגישה שאוהבת גברים, אבל רוצה גם לחוות נשים (היה נסיון קצרצר). התרשמתי שאת תוכלי להאיר את עיני...

לאןלאן

New member
היי

אני לא בטוחה למי כיוונת כשרשמת שתוכל להאיר את עיניך אבל מכל מקום, אנסה לעזור בכדי להכיר נשים יש אתר הכרויות שנקרא shedate אשר כולל הכרויות לכל מיני מטרות בכל הנוגע למסיבות/ בארים/ ארועים של בנות וכיוצ"ב תוכלי להיכנס לפורום של לסביות גאווה נשית ושם להיכנס בתפריט העליון לארועים ולראות בדיוק מה יש ומתי. בהצלחה רק אזהיר - אני גם אוהבת גברים אבל יש משהו מאוד ממכר בנשים... תהני

ר ו מ י 5

New member
יקירות...

אני פורשת ממש בשיא, היה כייף אתכן,אבל יש לי יצורים חמודים להעיר בעוד לא הרבה זמן,ויום גדוש בדברים כייפים ומרגשים לעשות מחר... אז לילה טוב לכן, לבד או ביחד, תזכרו שאתן אף פעם לא לבד.... נדבר בקרוב? תודה על השיחה הנעימה

יצורים חמודים להעיר זה בטוח

מה קורה עם אהובתך? את לא מחכה לקבל את פניה מהבילוי?

ר ו מ י 5

New member
אממממממממממ

אני פורשת והיא כבר תדע איך לסמן לי שהגיעה...איזה כייף לילה טוב

למעלה