בנות........

LIRONSH100

New member
בנות........

נוג העבירה לי מסר (דרך אחותה) שברבע לארבע בגלגל"צ יש קרב בין בונג' לבין מיקה (מי זו לעזאזל??????) היא עכשיו בחולון ויותר מזה אחותה לא מסרה לי... אז נוג ניצן מסרה לי- ואמרתי לה למסור לך שאין בעיה , תודה, שאני מתגעגעת ואני אהיה במסנ'... כרגע אני משועממת מאוד אין לי אף אחד לשגע חוץ מאת הכלב שלי שהוא ישן... אז בנות פתחו גלגל"צ בינתיים עד שנוג תבוא... אוהבת ל. (שזה קיצור של אשתו של ג'ון בון ג'ובי ולא דורתי'אה!!)

LIRONSH100

New member
יייייששששששש

בונג' ניצחו את המיקה הזו.. עד ארבע יש בונג'.. בתוצאה של 64% לבונג'!!! זה מתחיל עם יו גיב לאב אה ניים... אחר קח אולוויז!!! מדהים שלי... (זה הזמן להודות אני כותבת תוך כדאי שאני שומעת מאז שזה התחיל...) וכמובן LOAP וזהו זה הכל (זונות רק4?? לא פייר למה רק ארבע??למה???) אבל השדרנית הייתה חמודה היא אמרה שהפלאפון שלה פוצץ בSMSים של ג'ון בון ג'ובי שלוטטטטטטטטט חחח כן אני יודעת בעלי שולט.... משהו חדש? אוהבת ל. (שזה קיצור של נשואה לג'ון בון ג'ובי...)

nogao10

New member
סיפור עצוב על נהגי אוטובוסים שאוהבים מזרחית!

אז אני שמעתי את הבשורה המשמחת בדרך לחולון עם נהג אוטובוס ממש נחמד ששמע גלגל"צ, ואני ישר כזה באה בצעקות "OMG" אבל תפסתי את עצמי, קצת מאוחר מידי, אבל שום נזק לא נגרם, רק יצאתי קצת מטומטמת.... חחחחח..... מה חדש?? אז דבר ראשון שכמובן אמרתי לאחותי שהיא חייבת לעשות לי טובה ולהעביר את זה למי שבאמת יכול להעריך את זה, לכן!! תודה ללירון שפרסמה! בכל מקרה הייתה לי בחולון הסתבכות קטנה (או בקיצור- הגעתי בטעות לראשון לציון, אבל באמת בקטנה) ועד שהגעתי לקניון בחולון היה כבר 2 וחצי. חיפשתי כמו מטורפת חנות ששומעים בה גלגל"צ ולא הייתה!! אז אחרי שסיימתי להסתובב (היה נחמד, מור, דברי איתי, הייתי שם בגללך) החלטתי לחזור באוטובוס וכבר היה רבע לארבע.... ובאוטובוס שמעו מזרחית, וביקשתי בטון הכי יפה וחמוד שיכולתי אם אפשר להעביר לגלגל"צ לרגע, והוא אמר שלא..... למה לא באתי עם מחשוף????? אז לא שמעתי את הניצחון, אבל עצוב לי שזה רק 60 ומשהו אחוז, זה די קצת. מיקה, אגב, זה הזמר ששר בקול ממש גבוה את השיר גרייס קלי.......... לא אוהבת אותו!! ברכות לבונג' על הזכיה (אכן... כבוד
)

LIRONSH100

New member
זה בסדר נוג..

אני דיי סיכמתי את הכל... שום דבר פספסתי עליו...

למעלה