בנות!

frolic

New member
בנות!

שימו לב, דברו עם החיילים שלכן.. כבר יש קטיושות בצפון {בינתיים רק קרית שמונה} והעלו חיילים לצפון.. תוודאו שהכל אצלם בסדר ותגידו להם להתקשר כל הזמן! רק שלא נהייה בלחץ ושלא יקרה כלום. שלא תהייה מלחמה :(

B o o o o M

New member
עכשיו? איך תהיה עכשיו מלחמה

לא ברור בכלל מי זרק את הקטיושות ...

לילי123456

New member
חבר שלי אמר שאם זה מלבנון אז תהיה מלחמה../images/Emo10.gif

וזה אומר שאין לו רגילה
ובכלל אני דואגת לו ומפחדת מזה
אוף

Clueless Maiden

New member
אלוהים ישמור

יואו... למזלי חבר שלי עדיין בטירונות ככה שלא ניראלי שיקחו אותו, אבל אלוהים..... בבקשה שלא תהיה עוד מלחמה... נקווה שזה לא מלבנון. מוזר, אני לא דתייה בכלל, ואפילו קצת אתאיסטית, אבל כל מה שבא לי לעשות כרגע זה להתפלל.

כנ"ל אצלי.. עדיין בטירונות..

אבל אחרי הטירונות הם עולים לצפון כדי לעשות אימונים.. ממש חכם לעשות את זה בתקופה הזאת
איזה פחד לעזאזל.

B o o o o M

New member
../images/Emo45.gif

אתן קצת מגזימות.. מלחמה לא תקרה תוך יום יומיים.. תהיה אבל בקיץ קצת יותר מאוחר כנראה.. כך השמועות אומרות

frolic

New member
זה לא נכון..

המלחמה בקיץ? תוך יום וחצי הגיעו הקטיושות לאיפה שאני גרה.. ואני די בטוחה {למרות הכל שיקרה משהו..} אח שלי קרבי ונמצא בדרך כלל בדרום, ועכשיו העלו אותם לצפון. אם לא הייתי יודעת שמשהו קורה לא הייתי כותבת מה שכתבתי, ולצערי.. כן כתבתי.. רק מזל שהחבריקו שלי ג'ובניק, ככה יש לי לדאוג רק לאח שלי.. ולשאר החיילים ;)

B o o o o M

New member
זה שמקפיצים חיילים לאבטח

לא אומר אוטומטית שיש מלחמה עכשיו... כמו שאמרתי יש עוד קצת זמן עד המלחמה..

Ray512

New member
את חבר שלי הקפיצו לצפון

הוא אמר שהיה שם בלאגן. אבל הוא אמר עוד משהו שאני לא יכולה להגיד. אני רק אסכים עם B o o m. כשמקפיצים זה לאו דווקא כי יש מלחמה או כי מתקרבת אחת.

Jeanne D Arc

New member
חבר עוד לא סיים טירונות

וגם אם אני כל כך רוצה להתקשר אליו זה קצת בלתי אפשרי שוב שבוע שטח (זה רק נראה לי או שרק הוא בטירונות נמצא כל שבוע בשטח
) מקווה שלא יצתרכו את חיל ההנדסה ><

למעלה