בנות!!!!!!

MirkuSH

New member
בנות!!!!!! ../images/Emo7.gif

כמו שאתן יודעות(או שלא), אני טסה בעוד שבועעים לחודש לחו"ל. כמובן שאני אתגעגע לכולכן ובמיוחד אתגעגע לחבר . פעם ראשונה שיש לי חבר שנה ושאני עוזבת ולא אראה אותו חודש שלם (30 יום) ולמה אני בוכה אתן שואלות? כי השבוע הזה הוא סוגר ואני לא איתו. ושבוע הבא אני אראה אותו רק שישי שבת. הבעיה היא שהוא ביום שישי קבע עבודה מ 12 בערך עד 7 בערב (אני מגיעה אליו ב 2 ומחכה לו בבית עד 7 אבל אני רגילה כבר) ובשבת מ 6 בערב. הוא לא עבד הרבה החודש ואני מבינה שהוא צריך את הכסף והכל אבל היי! אני טסה! אתה לא תיראה אותי חודש!!! רמזתי לו שאני רוצה שהוא לא יעבוד כי אני רוצה להיות איתו יותר לפני שאני טסה אבל הוא מצידו אמר לי "אבל אני צריך להשלים 6 ימי עבודה!" אבל רגע.. לא יהיה לך בשביל זה חודש שלם?. והוא אומר לי "אל תאגי יהיה בסדר". מה יהיה בסדר? זה ניראה כאילו הכסף חשוב לו יותר ממני. אני לא מבינה למה הוא כזה. אני רוצה שהוא ירוויח כסף אבל זה לא שאני נוסעת לסופ"ש עם ההורים.......

Clueless Maiden

New member
אוי...מבאס

הכל תלוי במצב. הוא באמת צריך את הכסף בשביל להתקיים? דברי איתו שוב. תנסי לברר למה באמת הוא צריך לעבוד לפני שאת טסה. ולפעמים, כשהם לא ממש מתייחסים למה שאנחנו אומרות להם, אני מניחה שפשוט צריך להשלים עם המצב ולעבור הלאה, אפילו שזה מבאס. תנסי להנות מהזמן שכן יש לכם ביחד, ותהני לך בחו"ל. :)

TheMichMan

New member
החבר עונה

קודם כל אני אוהב אותך מאודדדדד, אני מבין מאוד את מה שאת חושבת ואיך שאת מרגישה וגם אני הייתי רוצה להיות איתך כמה שיותר, אבל כמו שהצבא מפריד בינינו רוב הזמן והוא משהוא חובה גם כך העבודה, בגלל טעויות שעשיתי בעבר ונכנסתי לחובות של אלפי שקלים, היא גם חובה לכן אני מנסה לעבוד כמה שיותר פחות ובשעות שתראי אותי כמה שיותר. ככל שאני אסיים עם החובות מהר ומוקדם יותר כך יותר מהר נראה אחד את השני יותר לגבי זה שחודש את לא תהייה ויהיה לי זמן לעבוד זה נכון אבל יש כזה דבר שנקרא לסגור את החודש הכוונה היא לחודש הנוכחי לכן בחודש הנוכחי חסר לי 6 ימי עבודה כדאי לסגור אותו את יודעת למה הגעתי למצב הזה (כנרת,תורנות שמירה). כש אני אומר שיהיה בסדר אני מתכוון לעתיד שלנו שעוד מעט כל הבעיות האלה יסגרו ויהיה לנו יותר זמן ביחד. אני מקווה שענתי לך אל כל שאלותיך והבהרתי לך בצורה הטובה ביותר. ואני מאוד אוהב אותך לא משנה מה. תמיד אהיה איתך. נשיקות.

MirkuSH

New member
ת'אמת לא ציפיתי

שהוא יענה או שהוא יקרא את זה..... אבה הנה בבקשה התגובה שלו על מה שאני כתבתי.... ד"א התגיבה שלי שכתבתי למטב נכתבה ללא ידיעה שהוא כותב תגובה באותו הזמן"S

Ray512

New member
מה יש להתבלבל

היא כתבה משהו בפורום, חבר שלה קרא את זה והגיב. טבעי לגמריי

כן אבל לרגע חשבתי

שמישהי מגיבה כאילו זה הוא בצורה היפותטית...... עזבי התבלבלתי לגמרי, פשוט לא נראה לי הגיוני שהחבר יכנס לפורום (מבחינת חבר שלי לפחות) כי חבר שלי קרבי ועד שהוא בבית אין לו זמן למחשב בכלל

חבר שלי נכנס פעם...

ובדיוק מישהי שאלה איך אנחנו מחזיקות מעמד וכל זה, וכתבתי תשובה יפה שממש הראתה כמה שאני אוהבת אותו וכמה הקשר חשוב לי. אחרי כמה זמן הוא עושה לי, "זה ממש ממש מתוק מה שכתבת"...ואני כזה "מה?"... ואז הוא הסביר לי שבדיוק בתפוז שלחו לכל הפורומים על הפורומים החדשים, והוא ראה את זה ונכנס לראות מה כותבים פה וראה את ההודעות שלי וממש התרגש

Ray512

New member
חמוד ../images/Emo13.gif

חבר שלי יודע על הפורום... פלטתי בטעות שמצאתי פורום נורא נחמד שעוזר לי כשהוא לא פה. אבל השבעתי אותו לא להיכנס. לא שיש לו זמן פנוי לבוא ולקרוא. אבל עדיין....

devilz

New member
חח חמוד../images/Emo9.gif חבר שלי חושב שהפורום הזה בדיחה../images/Emo6.gif

devilz

New member
אה כן../images/Emo6.gif..

הוא באמת ראה את הפורום הזה פעם אחת שהוא היה אצלי.. הפורום הוא הדף בית שלי... והוא כזה עושה לי "lol יש פורום כזה?" אני עונה לו "אהאה ואני מנהלת אותו" "אוי וויי" ואז הוא ישב וקרא בשיא העניין

Ray512

New member
גם אני קיבלתי גיחוכים ועקיצות ../images/Emo6.gif לא בסדר.

B o o o o M

New member
אני לא אמרתי לו שקיים כזה פורום

לא יודעת למה. מוזר לי להגיד לו

למעלה