בנות!
|צ'לי|

ODana

New member
רותם חמודה../images/Emo23.gif

ספרי לנו מה קרה... איך אפשר להיות בדכאון בפורים???

רותם271

New member
אוקיי... ../images/Emo48.gif |צ'לי|

מה שאני הולכת לספר לכן ממש חשוב לי (יערה אם את מספרת זה הסוף של הסודות שלך אצלי! אני יספר הכל עלייך מובן?!) טוב אז ככה, אני חברה במן חבורה כזו של בנות. הן החברות הכי טובות שלי! אנחנו בערך חיות אחת אצל השניה ולא מפסיקות להיפגש וזה... אבל הכי מאחורה כל אחת בתחת של השניה כולן מרחלות או מרכלות (לא יודעת) אחת על השניה "כמה שזו ככה..." "וכמה שזו מעצבנת" וכאלו. אז מה שבאמת הכניס אותי לדיכי שהיום דיברתי עם החברה (הכי אמיתית וכנה שיש לי ואני סומכת עלייה בעיינים עצומות) וממש אמרתי לה מה שאני חושבת עלייהן וזה ובכיתי לה והיה ממש רגיש. ומאז אני לא מפסיקה לחשוב על זה שחברה שלי שהייתה החברה הכי טובה שלי (לא האמיתית) עיוורה אותי נגד האמיתית... (אני לא רוצה לציין שמות) ורק עכשיו אני קולטת את זה... כל כך כואב לי שלא הייתי לצד החברה האמיתית שלי שהיא הייתה לבד בכל בחופש הגדול!!!!!!! אני ממש בדיכי הכי עמוק שהיה לי איי פעם!

C honey

New member
יוו.. ../images/Emo185.gif|אראגורן|

אז למה את חברה שלהן אם הן ילדות כ"כ שקרניות, לא אמינות ורכלניות??..

רותם271

New member
כי... ../images/Emo48.gif |צ'לי|

בגלל שהן החברות שלי ולא יודעת אני אוהבת אותן כל כך ומצד שני אני נורא רוצה להתנתק מהן וללכת לחפש לי חברה חדשה

רותם שמעי ../images/Emo77.gif |פרודו|

רותמוש אל תדאגי אני לא כזאת שמספרת וכן אני דיי הבנתי את הסיפור לפני שאמרת ו... אין מה להגיד לך חוצמזה שאלף יש הרבה יותר מצבים גרועים מזה שאת עכשיו תתעודדי בזה..:\ ובת אני אוהבת אותך ואני יתמוך בך תמיד ולאב יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

p r u d e n s

New member
אוי דנה...../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif|מרי|

אפשר להיות בדיכאון בכל זמן. (חוץ ממתי שאתה מפורסם במעריב לנוער, חיחי
)

למעלה