בנות???

NeTuSh141

New member
בנות??? ../images/Emo53.gif

טוב תראו... אתמול חברה שלי אמרה לי שהיא חברה של ידיד שלי די טוב... ואני לא יודעת למה אבל לא יכולתי לשמוח עד הסוף... גם בגלל שהילדה הזאת.. איך להגיד לא מוצאת חן בעיני כי היא כזאת מוזרה... אבל אנחנו די חברות.. ואני חושבת שאני מרגישה משו לילד הזה.. ואני לא רוצה.. כי אנחנו ידידים ואנחנו בזמן האחרון התרחקנו ואני לא רוצה שנתרחק עוד... אני רוצה שנחזור להיות איך שהיינו ידידם טובים.... בקיצור אני לא רוצה להרגיש אליו דברים בטח ובטח שעכשיו יש לו חברה.. תעזרו ליייייייי אני לא רוצה לאהוב אפחד... כבר חצי שנה שאני באהבות.. הפסקתי לאהוב מישו אחד ישר התאהבתי במישו אחר.. וזה לא טוב... הלפ מיי נטע

אני לא הכי יודעת איך לעזור

אין לי נסיון באהבות.... א...מ אני בטוחה שיש פה מישהי שתוכל לתת לך עצות יותר טובות ממה שאני יוכל לתת לך סורי
עינב

סתיו מם

New member
למה את מפחדת להתאהב?

לי נשמע זה בכלל לא קשור לזה שהוא תפוס. נשמע לי שיש לך פחד להתאהב באופן כללי. נכון?

ע ד י ד ע

New member
אז קודם כל:

אל תתקרבי אליו. תני לך לצאת מכל הרגשה הזו. תגידי לאמאבא שאת חולה, תישארי איזה יומיים בבית, ותחשבי על הכל.את תחשבי על כמה תסבלי אם תהיי מאוהבת במישהו שתפוס..אם את יכולה לעצור את זה עכשיו, תעצרי.אחרי שתרגישי שזה עובר לך, תחזרי לדבר איתו. עדיף מאוחר, מאשר אף פעם
(ככה אומרים?
) בהצלחה מאמי, תעדכני!

2סגולה

New member
יש בעיה אחת......

אני לא יכולה להישאר יומיים בבית.. אפילו לא יום אחד כי אני כל הזמן נעדרת מבצפר =\ והמורים שמעים עלי עין,... אני אנסה כמה שפחות לדבר איתו.. זה לא יהיה כלכך קשה... אני מרגישה שאני מתקרבת אליו והוא דוחה אותי... יכול להיות? אבל אנחנו היינו ידידים טוביםםם אני סיפרתי לו הרבה דברים.. ואמרתי לו במי אני מאוהבת וזה.... [פעם] לאדעת איך כלכך התרחקנו.... מקווה לטוב.. נטע

ע ד י ד ע

New member
אממ

אין לך הרבה מה לעשות.. אולי תשלימי עם המצב? וסתיו צודקת, אולי באמת את מפחדת מאהבה בכלליות? תעדכני אותנו!

NeTuSh141

New member
לא אני לא מפחדת...

פשוט אנחנו ידידים ואני לא רוצה להרוס אתזה... אני ממש לא פוחדת להתאהב... וזה כבר מתחיל לעבור לי.. מקווה... אני אעדכן איך הולך.. נטע

למעלה