בנות

ליאת.ס

New member
בנות../images/Emo53.gif

ביום שלישי עשיתי צילום רחם, שדרך אגב היה לא נורא בכלל אפילו לא לקחתי שום דבר נגד כאבים, עשיתי ברעננה ברח´ החייל - מומלץ בחום. אבלללללללללללללללללללללללללללל. ניראה משהו בצילום והיום הסתבר לי שזהו כניראה פוליפ או הדבקות - כנראה בגלל הגרידה שעברתי או שזה גם מה שגרם להריון לא להתפתח. מה זה ??????? הרופא שלי רוצה שהחודש ננסה כרגיל כי אולי צילום הרחם עזר. ואם לא נלך על איזו פעולה כירורגית בהרדמה שלא קלטתי את שמה - אבל זה יהיה ברמת מרפא בפתח תקווה , האם מישהיא יודעת מה זה יכול להיות? הוא אמר שרחרי הפעולה הזו הוא יהיה בטוח מה יש לי ויהיה אפשר במקום לטפל ומיד לנסות שוב( עושים את זה ביום ה9 של המחזור. אשמח אם תעזרו לי

uliss

New member
../images/Emo101.gifליאת חמודה ../images/Emo141.gif

כנראה מדובר בניתוח לפרוסקופיה . זה לא מפחיד בכלל. דוקרים את הבטן בשלוש נקודות קטנטנות (אחרי שלושה חדשים כבר לא רואים סימנים) אחד ליד הפופיק ושתיים בחלק התחתון של הבטן. מכניסים מכשיר קטן שזה בעצם כמרה שמצלמת מה יש לך בפנים ואם מוצאים משהו מיד על המקום מטפלים בבעיה בעזרת לייזר. עושים את כל התהליך בהרדמה מלאה , למחרת את משוחררת . כל התהליך לוקח בערך חצי שעה פלוס. אין מי מה לפחד , שיהיה לך המון בהצלחה אוליס

שושי @:-)

New member
לדעתי דוקא מדובר ביסטרסקופיה

ניתוחית כיון שמדובר בפוליפ בחלל הרחם. שושי

uliss

New member
הסטורוסקופיה עוד פחות מפחידה

אותה עושים לפעמים אפילו בלי הרדמה , לא דוקרים את הבטן והכל הרבה יותר מהר. לא לפחד

ליאת.ס

New member
תודה בנות אבל מה זה פוליפ?

או הדבקויות האם זה מסוכן או שגורם בעיה בלתי הפיכה? משהיא עברה דבר דומה?

uliss

New member
לא משהו מפחיד - ../images/Emo171.gif

פוליפ זה גידול שפיר כנראה קטנצ´יק והוא בדרך כלל תוצאה של איזה דלקת שאפילו לא הרגשת אותה. הדבקיות זה משהו בסגנון גם מדלקות או ניתוחים. אצלי היו הדבקויות בחצצרות הרחם שגרם לחיסום ואי אפשרות של פריון . הסירו לי אותם בניתוח לפרוסקופיה. זה לא דברים הכי נחמדים אך אפשר בקלות להתפטר מהם . שיהיה לך המון בהצלחה , אוליס

למעלה