בנות............

בנות............../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אני עדיין בשוק. קמתי בבוקר מוקדם, השתנתי לתוך כוס (לא יכולתי להתאפק), והופיעו להם 2 פסים ורודים מחייכים..
אני אכתוב יותר מפורט אח"כ. אוהבת אתכן....שמחה מאוד על הפורום המשגע הזה שעזר לי המון... ושלא אשכח, מפזרת אבקה ורודה על כולן, גם אם היא מאוד טריה...

אפרסקה

New member
שמחה להיות הראשונה - מזל טוב!../images/Emo57.gif

מאחלת לך הריון קל, תקין ומשעמם. אושר ובריאות ושמחה!!

זוג חדש

New member
../images/Emo124.gif מזל טוב

איזה אושר על הבוקר. עכשיו תור בדיקת הדם
ויאללה לעבור לפורום השכן......
שיהיה הריון תקין ובריא!

פּוֹנְג

New member
יש ../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזו התרגשות. ישר לתחילת שנת הלימודים. המשך ישיר להילולת אוגוסט.

נעמולה

New member
מזל טוב לראשונה במרוץ ספטמבר

איזו בשורה נ-ה-ד-ר-ת!!!! שיהיה בהצלחה, שיעבור בקלות ויהיו אלה 9 חודשים קלים, משעממים ובריאים!!!

../images/Emo49.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

איזה יופי! איזה כיף לראות הודעה ראשונה שאני קוראת היום, כל כך משמחת. את רואה? הפטנט של המכתב עובד
, אולי אני יאמץ אותי
אז מאחלת לך שימשיך מכאן משעמם ושגרתי וגם מרגש
בתקווה שהאבקה תדבוק גם בי (נראה לי שרק אני נשארתי אחרונה מחודש אוגוסט).

ליאתי25

New member
המוןןןןןןןןןן מזל טוב !!!! ../images/Emo57.gif

שיהיה לך הריון הכי קל שבעולם והלוואי שהאבקה הורודה ששלחת תידבק גם בי...

Mylight

New member
אבקה טריה אלי בבקשה... מזל טוב !!

הריון קל ושמחה לכולם !

../images/Emo24.gif../images/Emo8.gifתודה לכולכן, מקסימות!!

מאז הבוקר, כבר עשיתי עוד בדיקה ביתית, בעלולי רצה לראות בוודאות, שידור חי את היווצרות הפסים... לגבי סימנים מקדימים, לסקר של פונג: הרגשה חזקה בפנים (אינטואיציה), החזה התנפח מלפני שבוע, ואיחור של שלושה ימים...זה הכל בינתיים, אך אני חושבת שההרגשה עשתה את זה, אומרים שאשה יודעת מתי היא בהריון, אז.......... עם כל השמחה, יש גם המון פחד, שחס וחלילה תיהיה שוב הפלה.. לא רוצה לעבור שוב את החוויה הנוראית של אין דופק בשבוע 9, אז גם אם אני מאוד מאושרת,אני יהיה יותר מאושרת כשנדע שיש דופק... זהו בינתיים.. שוב המון תודה על האיחולים החמים, והמון הצלחה לכולן..בקרוב..!!

tich

New member
מזל טוב גדול ../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif|כלנית

שמופי2

New member
מזל טוב!!! ומחזיקה אצבעות

המון , המון מזל טוב!!!! מחזיקה לך אצבעות שהפעם הכל יהיה תקין טפו, טפו (בתור אחת שעברה משהו דומה...) דרך אגב, כמה זמן עבר מהגרידה ועד שזכית לראות את הפסים?

5 חודשים!

שמתוכם בעצם, חודשיים ראשונים לא שכבנו...בהמלצת הרופא.. והמחזור הגיע רק אחרי 59 יום.. חודש אחרי הייתי מושבתת כמעט חצי חודש, בעקבות גב תפוס..כך שגם אז לא ממש ניסינו. בעצם חודשיים ממש אינטנסיבי..ואז נקלט. מאחלת לך המון הצלחה!!!

למעלה