בנות תעזרו לי!!!

Kitty Girl13

New member
בנות תעזרו לי!!!

יש לי בעיה עם שתי חברות (שאחת מהן היא הכי טובה שלי): זה התחיל בערך בתחילת השנה. אני וטל (ההכי טובה, לשעבר...) תיכננו מסיבת הפתעה לנופר (החברה השניה.), בת מצווה. זה התחיל בטוב עד שיום לפני, היא דרשה שאעשה דברים שההורים לא הירשו לי לעשות, ולקנות הרבה יותר דברים ממה שהיא קנתה למסיבה. אמא שלי התחילה ממש לכעוס על זה, והגעתי להחלטה שאני לא יכולה לעשות חלק מהם. התקשרתי לטל, ומה היא אמרה לי??? "את חייבת לעשות את הכל." דיברתי על זה עם ההורים, והם מאוד מאוד כעסו, אז החלטתי לפרוש סופית מהמסיבה. למחרת באתי למסיבה, ומה קרה??? טל עזבה הכל באמצע, התחילה לבכות (!) ולא רצתה להשתתף. בגללי!!! אז כמה בנות ניסו לארגן משהו אחר לחנוכה (זה היה בחופשה.) אבל זה לא הצליח. לא לפני הרבה זמן (חודש, 3 שבועות), המרכז שלנו למחול, הזמין את כל מי שהשתתפה (כנ"ל אני), להופעת מחול בת"א. המורה שלי לבלט אמרה בהתחלה שהאוטובוס נוסע לשם ב-7:30. לאחר כמה ימים, נופר התקשרה אלי, ואמרה לי שמנהלת המרכז אמרה לה שההופעה ב-7:00. אני אמרתי לה שחשבתי שזה ב-7:30, אבל היא אמרה לי בפירוש, שזה מה שהמנהלת אמרה. אמרתי לה: טוב, זה בשעה ככה וככה, וזהו. כשהאוטובוס הגיע, נופר לא הייתה שם, אני בהתחלה לא שמתי לב, אבל באמצע הנסיעה ידעתי שמשו לא בסדר. למחרת, לפני שיעור ג'אז (גם במחול), הלכתי להתאמן אצל נופר, כרגיל. אבל היא התחילה לעשות לי פרצוף חמוץ, וכששאלתי אותה מה קרה, היא אמרה שהיא חשבה שזה ב-7:30, כי אני אמרתי לה. אמרתי לה: סליחה?! למי תאמיני יותר למנהלת, או לי? היא איכשהו האמינה לי. ואז רבנו, ומסתבר שהיא גם פספסה את המופע, וגם אירוע משפחתי! כ"כ כעסתי עליה עד שברחתי מהבית שלה, וממש בכיתי... כמה ימים אחרי זה רבנו שוב על העניין, אז החלטתי שלא בא לי לדבר יותר על הנושא... לפני איזה שבועיים, טל דיברה איתי על הריב, ודרשה ממני שאדבר איתה. אני בהתחלה אמרתי לה שלא, כי אני חשבתי (ועדיין חושבת כך) שצריך לדלג על העניין, ולעבור הלאה. קרה מה שקרה, ולא צריך לחזור לזה שוב. אבל היא בשלה, דורשת... אז אמרתי לה -טוב-, אבל לא דיברתי עם נופר... אני מקווה שזה לא ארוך מידי.. סורי
עבר כמה זמן, ודיברנו על זה שאני לא מדברת עם נופר, אמרתי לה את מה שאני חושבת על העניין, ואז היא אמרה לי שאני עושה לנופר את מה שעשיתי לה (במסיבה) ומאז היא לא דיברה איתי. הייתי מבואסת מהעניין, אז לא דיברתי איתה גם. היום, אחרי בצפר, אחרי עוד יום שכמעט ולא דיברו אחת עם השניה (רק מילה אחת:לא!!!), הייתי צריכה לקחת את אח שלי מהגן. ראיתי אותה ועוד כמה בנות, ובכיתי, באמת!!! ואז, שמתי לב שאולי אהיה עם שאר הבנות.. זה היה מן מרוץ כזה. ראיתי כמה שהבנות נהנו, אז רציתי גם. אז התחלתי לרוץ. רצתי ממש מהר כי מאוד כעסתי והייתי פגועה ומבולבלת ו....... בוווווווווום!!!!!!!! השתטחתי על הרצפה. טל והבנות (ועוד מורה) עזרו לי לקום, וישר הלכתי. טל שאלה אותי מה קרה, וסיפרתי לה בדיוק למה. ומה היא אמרה לי?! שעשיתי לנופר את מה שעשיתי לה, ושהיא לא מוכנה שחברה שלה תהיה ככה... אני ממש כועסת עליה, ואין לי מושג אם אני רוצה להיות חברה שלה. פליז!!!!!!! תעזרו לי. תודה. סליחה שזה היה כ"כ הרבה...

the bitch grl

New member
אני ממש רוצה לעזור לך |שיקוי

אבל לא הבנתי כלום
מי נגד מי? מה? אולי תסבירי שוב אבל ממש ממש בקצרה

Kitty Girl13

New member
../images/Emo29.gifאוקי...

אני וטל ארגנו מסיבה לנופר, והיא ביקשה ממני לעשות ולקנות יותר מדי דברים, ולא הירשו לי. דיברתי איתה על זה אבל היא התעקשה, אז פרשתי. במסיבה טל התחילה לבכות והמסיבה נהרסה. והיא עדיין כועסת. לא לפני הרבה זמן הייתה הופעה במחול, ולי אמרו שהנסיעה היא ב"בלה בלה בלה", ומנהלת המרכז למחול אמרה לנופר שזה מוקדם יותר, אז היא התקשרה אלי, אמרה שזה בשעה שאמרו לה, אני אמרתי לה שחשבתי שזה בשעה כזאת וכזאת, ובסוף באתי בשעה שהיא אמרה, והיא באה חצי שעה מאוחר יותר... והיא כועסת עלי, למרות שהיא זאת שלא שמעה טוב... טל רצתה שאדבר עם נופר על זה, אבל לא רציתי אחרי שתי מריבות איתה. רציתי להעביר את העניין הלאה, ולהמשיך בחיים. אבל היא סתם התעקשה. לא דיברתי עם נופר, אז טל כעסה עלי ואמרה שאני עושה לנופר אותו דבר כמו מה שעשיתי לטל במסיבה. והיא לא דיברה איתי. היום אחרי בצפר הייתי עם טל ועם עוד בנות, רצתי, נפלתי, קמתי, הלכתי (ובכיתי... בגלל טל....) טל דיברה איתי, אמרתי לה את מה שאמרתי לה, והיא אמרה שהיא לא רוצה שאהיה חברה שלה, עם התנהגות כזאת... נו באמת... עכשיו הבנת?...

the bitch grl

New member
דנה לגמרי צודקת! ../images/Emo115.gif

את פשוט צריכה לדבר איתן. זה ממש דבילי ומיותר לריב בגלל דברים כאלה. חבל... תזמיני אותן אליך או לאיזה מקום מגניב ותשבו ותדברו. תגידי להן שאת אוהבת אותן ושאת לא רוצה לקלקל את החברות ביניכן בגלל דברים שטותיים.
הן בטוח ישמחו לשמוע ולסדר ת'עניינים

סתיו מם

New member
גם לדעתי../images/Emo24.gif

יש כאן יותר מדי אי הבנות, ופחות מדי דיאלוג. חייבים לדבר על הכל, כדי שתוכלו לחזור להיות חברות טובות. חייבים לפתוצ את הכל. חבל שכולן יעלבו אחת מהשניה. זה מש לא צריך להיות ככה!

Kitty Girl13

New member
../images/Emo29.gifתודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עזרתן לי מאוד!

ODana

New member
לדעתי... ../images/Emo4.gif

את צריכה לקבוע פגישה עם שתיהן ביחד ולדבר על כל העניין אם הן באמת חשובות לך אז כדאי שהן ידעו איך את מרגישה

למעלה