בנות תסבירו לי..

אידאל1

New member
בנות תסבירו לי..

כולכם באמת רוצות בחור שיישב וילמד כל החיים?? לפי מה אתם מחליטות אם לצאת עם בחור? במידה ובחור לא בישיבה מה הצפיות שלכם ? שיעבוד שילמד מקצוע? מה סדר העדיפיות בחור בישיבה סטנדרטי הווה אומר משיעור ג בערך הוא חצי לומד חצי -ישן\אוכל\קונה\מטייל או בחור שמנצל את הזמן ומפתח את עצמו? האם אתם מבינות שהשיעמום אם כל חטאת? כמה מכן באמת רוצות בחור בעל אמביציות שלא מפחד ממה יגידו?

אני בעד בחורים שלומדים בישיבה ותוך כדי משלבים

לימודי מקצוע כמו כאלה שתוך כדי לומדים בקרית אונו שזה מקום חרדי לכל דבר וכו...אני חושבת שאין היום הרבה בחורות שבאמת רוצות מישהו שישב וילמד כל היום ממניעים טהורים אמיתיים לרוב זה בגלל סטיגמות חברתיות כאלה ואחרות.....זו דעתי

אידאל1

New member
אז..

בעצם זה שאת מכריזה את זה הופך אותך ל"פתוחה מדי" או למודעת יותר את אומרת את זה בשידוכים?

גם וגם....וברור שאני אומרת את זה בשידוכים

כדי שיציעו לי את ההצעות הנכונות

אני אומרת

כל עוד יש כסף שישב וילמד למה לא... אבל בהחלט הייתי רוצה שישלב לימודי מקצוע עם הכולל... שיהיה לעת הצורך :)

אממ

לא כדאי לך בנות בסגנון שלי חחח אלא אם כן יש לך חשק לישון עם קרנף לידך

אנייייייייייייי

רוצה בחור שילמד שנתיים שלוש ראשונות אחריי זה שיעבוד אין לי בעיה שיקבע עיתים לתורה ברמה גבוהה!!! שתהיה לו יראת שמיים.. שיקים איתי בית של תורה אמיתי חחחחח מצחיק אותי לדבר על זה וברור בחור שמפתח את עצמו ולא משנה במה זה מעיד על רצון מסויים להיות מישהו..

אני רוצה בחור ישיבה

מה שיהיה א``כ-ה` יעזור. אני רק צריכה להאריך תחצאיות בשביל בן תורה/tapuzforum/images/Emo4.gif

לי חשוב שיקבע עיתים

לי אף פעם לא התאים מישהו שלומד כל היום ואני חושבת שלכל בחורה מתאים משהו אחר..לי אישית זה לא התאים..

למעלה