בנות תכנסו לפה!!!!

תצ1

New member
בנות תכנסו לפה!!!!

אמנם כבר כתבתי את ההודעה הזאת פעם אחת!! אבל אני לא מוצאת אותה עכשיו! לכן אני אכתוב שוב כדי שלא תפספסו את המאורע!!!! היום ברבע לשבע בערוץ E יש את מאחורי הקלעים של "שר הטבעות-שני הצריחים" לא נראה לי שכדאי לפספס!!!! המשך יום נעים!!!!

תצ1

New member
מה זאת אומרת???

אין את זה לכולם???? את בטוחה??? תבדקי בשלט!!!!

תצ1

New member
אוווווווי!!!!!!!!!../images/Emo3.gif

טוב יש לי רעיון!!! תעלי על האוטובוס הראשון ובואי לכאן!!!!

תצ1

New member
חחחחחחחחחחחחח אופסי...

ראיתי את זה טיפה אחרי הזמן! אבל אל תדאגי ממש לא הפסדת!! אוף זה היה ממש מאכזב!!!! בכלל לא ראינו את אורלנדו!!!! אבל היה מש כיף לראות אותו, איך שהוא מגן על גימלי וכאלה... אחחחח איך הוא כזה מושלם???

•aniviel•

New member
כן למרות שYES מפגרים

הם כתבו בתקציר שמות של שחקנים מהסרט... 2 מהשחקנים שהם כתבו (השניים הראשונים) בכלל לא משחקים בשיבת המלך (או באף סרט אחר של שר הטבעות גם כן FOR THAT MATTER) והם גם כתבו את שון בין שזה בעצם בורומיר והוא כמובן לא ממש משחק בשיבת המלך כי הוא קצת מת באחוות הטבעת

•aniviel•

New member
חוץ מזה שהם כתבו בתקציר

לשני הצריחים שאיאן מקליין משחק בזה... שהוא כמובן איאן מק'קלן ולא מקליין! סורי הדברים הקטנים האלה ממש מעצבנים אותי
חח

תצ1

New member
פחחחחחחחחח

שפכת אותי!!!! "והם גם כתבו את שון בין שזה בעצם בורומיר והוא כמובן לא ממש משחק בשיבת המלך כי הוא קצת מת באחוות הטבעת" קרועה!!!!! אותי אישית יותר הטריד שהם לא כתבו אורלנדו בלום.. (באובססיביות הא??
)

NiKi†a

New member
טוב שזה לא היה רבע שעהההה!!!!

ולא הראו את אורלנדו בכ-ל-ל-!-!-!!!!!!!!!!!!! חוץ מהקטע שהראו אותו בסרט וצרחתי כמו משוגעת
בתשע וחמישה יש מאוחרי הקלעים עם הסרט שר הטבעות 3!!! תראו תראו תראו!

תצ1

New member
נכון?????

אוף!!! איזה ביאוס!!!!! למרות שבקטעים שהראו מהסרט והוא הופיע הוא היה פשוט מדהים!!!! דיייי, זה לא חוקי!!!

למעלה