בנות תחזיקו לי

בנות תחזיקו לי ../images/Emo45.gif

החלטתי שלא לקחת הפסקה החודש וללכת (פעם ראשונה) על החזרת מוקפאים
וזאת מאחר ואני נמצאת בתחושה של מה כבר יש לי להפסיד
ושזה לא דורש ממני זריקות - שזה הסיוטטטטטט ... איך מכינים אותי להחזרת מוקפאים
ואם יש בזה בכלל סיכוי,יש כאלו שנקלטו ממוקפאים?

ועוד משהו:

מתי אני אמורה לקבל? עבר טיפה יותר מחודש מהוסת הקודמת... מחר הדקא מפסיק להשפיע,ואת הפנינים הפסקתי לקחת ביום חמישי

hyb

New member
אמנם אין לי תשובה

אך מאחלת לך המון בהצלחה בטיפול הנוכחי מקווה שזה הטיפול שיביא את ה

החזרת מוקפאים

לדעתי זו המתנה הגדולה ביותר. בלי זריקות כל החודש. אני התחלתי טיפול מוקפאים עם אסטרופם לחיזוק הרירית לאחר US ובדיקת דם, כעבור 5 ימים שוב US ובדיקת דם וסבב אחרון של השניים כעבור עוד 4 ימים. לאסרופם מצטרפות הפנינים כיומיים לפני ההחזרה ואז מגיע היום המיוחל - החזרה והביתה. אומנם קצת דקירות (בדיקות דם) אבל מה זה לעומת הזריקות
אני יודעת שיש כאלה שהחזרת המוקפאים אצלם היא על בסיס מחזור טיבעי. אגב הטיפול מתחיל ביום הראשון / שני של המחזור. בהצלחה בטיפול ותאמיני לי זה משחק ילדים

צוקה1

New member
נורא בא לי לכנות אותך אוטוטו אימא-

מותר?אין לי מספיק ידע בנוגע לשאלות ששאלת אך אוצה לאחל לך מעומק הלב הצלחהצוקה

בטח שיש ילדי קרטיב (מוקפאים)

יש לי חברה שיש לה תאומות מקסימות מהחזרה של מוקפאים כך שיש המון ילדי קרטיב וזה עוד יפתיע אותך כי החודש זה החודש שלך, בשקט ברוגע (יחסי) ובעיקר בעיקר בלי זריקות. הולכים להיות לך ילדי קרטיב תתכונני..

neta2

New member
בטח שיש סיוכי../images/Emo13.gif

תשאלי את מיטלש ואת רחל של ענבל והם כבר יספרו על הצלחת המוקפאים .. (הילדים היום) ואת שמיים היא בהריון ממוקפאים. - תשאלי בפורום הורים או הריון ותראי תגובות. אם יש מוקפאים, אז בוודאי שללכת על זה, זה אכן נוח ויש סיכוי. בהצלחה

d2b2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo50.gifבהצלחה ענקית ../images/Emo57.gif

באמונה

New member
ברור!!!

תשאלי בהורים אחרי טיפולים את נוש של שחר שטוענת שדווקא מוקפאים הכי מצליחים כי מתמקדים רק בטיפוח הרירית ולכן היא כבר ממש כמו דבק והסיכויים גדלים!!! בהצלחה!

אז הנה אני כאן

ויש בהורים אחרי... הרבה תינוקות (כולל התינוק שלי) שהתחילו כמוקפאים. באופן עקרוני, אחרי שהעוברים שורדים את ההפשרה, הסיכויים הם אותם סיכויים, וכמו שאמרה באמונה, לדעתי הסיכויים יותר טובים.

יעליק27

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo45.gif

ואני חייבת להגיד שאני בדיוק עברתי החודש החזרת מוקפאים על בסיס מחזור טבעי וזה נפלא בלי כל ההורמונים שדוחפים לך בד"כ, מחזור הרבה יותר קל! אני רק קיבלתי כוריגון כמה ימים לפני ההחזרה ולתמיכה עוד שלוש פעמים. מחזיקה לך אצבעות
ומאחלת שהפעם תהיה הפעם שלך
ים ושבוע טוב

לי מ ו ר

New member
הנה שלי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בוודאי שיש הצלחות ממוקפאים. כמו שכבר כתבו לך את יכולה לבדוק בפורומים השכנים. אני עשיתי החזרת מקופאים עם אסטרופם מתחילת הוסת, ועכשיו אני הולכת לעשות החזרת מוקפאים על בסיס המחזור הטבעי. מה שאומר שמהיום העשירי אני אעשה כל יום בדיקת דם.

למה הרופא שלי עושה לי תהחזרה

בלי שום תמיכה לא לאסטרדיול ולא לפרוגסטרון,הוא הזמין אותי לב.דם וUS רק בסוף שבוע הבא (אתמול קיבלתי)... ומה אם והרירית שלי לא תהיה מספיק עבה וההורמונים לא גבוהים מספיק,האם יש מספיק זמן כדי לתקן או לתת לי הורמונים? אני בלחץ... חשבתי שכשמחזירים ארטיקים,מקבלים הורמונים לפחות כדי לפתח את הרירית למקסימום.

לי מ ו ר

New member
האמת שזה העדיפות שלי

מכל הטיפולים שלי, מחזור המוקפאים עם האסטרופם לתמיכה ברירית היה הקשה מכולם. כנראה שהרופא שלך, מעדיף לעשות החזרה על בסיס המחזור הרגיל שלך, תוך בדיקת עליית ההורמונים, ומדידת הרירית. יש הרי כמה נשים בעולם הזה שנכנסו להריון בלי תמיכה לרירית, לא?!

למעלה