וואו תודה לך ממש עזרת לי, עוד הייתי מחכה שם סתם
ח חיוכי אהבה New member 9/3/15 #5 תבדקי אם את לא צריכה הפניה לבדיקה מה Ivf או מדבקות או משהו כזה... בהצלחה!!
א אורי1702 New member 9/3/15 #1 בנות של אלישע זימנו אותי לבדיקת דם ביום שישי בבוקר, באיזה שעה מתחילות הבדיקות? מתי יש תוצאות? האם אראה את התוצאות באתר של כללית? יש שם לחץ או שהולך תיק תק?
בנות של אלישע זימנו אותי לבדיקת דם ביום שישי בבוקר, באיזה שעה מתחילות הבדיקות? מתי יש תוצאות? האם אראה את התוצאות באתר של כללית? יש שם לחץ או שהולך תיק תק?
א אורי1702 New member 9/3/15 #6 אני אתקשר מחר לבדוק אני מטופלת פרטי אצל לויט ובעיקרון את הבדיקות דם הוא נתן לי אפשרות לעשות בזבולון בקריון אבל ביום שישי אין שם אז הוא אמר לי להגיד לאלישע, אז אני מאמינה שהוא דאג לזה לא? אני בכל מקרה אתקשר מחר לבדוק.
אני אתקשר מחר לבדוק אני מטופלת פרטי אצל לויט ובעיקרון את הבדיקות דם הוא נתן לי אפשרות לעשות בזבולון בקריון אבל ביום שישי אין שם אז הוא אמר לי להגיד לאלישע, אז אני מאמינה שהוא דאג לזה לא? אני בכל מקרה אתקשר מחר לבדוק.
N natalo4ka New member 9/3/15 #2 הכל הולך מהר גג 10 - 15 דקות תוצאות באתר כללית בערך ב 11:00 לא זוכרת מתי מתחילים , מסיימים ב 8:00 - 8:10 בהצלחה
הכל הולך מהר גג 10 - 15 דקות תוצאות באתר כללית בערך ב 11:00 לא זוכרת מתי מתחילים , מסיימים ב 8:00 - 8:10 בהצלחה
א אורי1702 New member 9/3/15 #3 תודה ועוד שאלונת ששכחתי, הבדיקות דם מתבצעות במחלקת ivf? יש שם חדר אחיות?