בנות שלי...

בנות שלי...

היי מה קורה? סוריי שאני לא נכנסתת הרבה.. נתקוו לי ת'אינטרנט בבית..=( אני אצל שכנה שלי עכשיו.. אם תוכללו שלחו עוד פעם ת'שאלון.. האא...ו... אם מישי יודעתת מה עם ההופעה פה בת"א בעזריאלי אז שתודיעע לי.. יאללה בה בעייי שבתת שלום.. 221162853==>איסיי לפאאאאנים!!! הוספתיי תמונה שלי עם הכלבההה הכי יפה בארץץץץ...=) תגיבוו על התמונה..

CaMiLa TqM

New member
אבל בגלל זה...

הם בחוץ חחח אלא כן יורד מלאאא גשם אז מכניסים אותה פנימי שתתחמם ואז היא נכנסת למיטה שלי בלי רשות ואני לא יכולה לצעוק עליה היא כ"כ חמודה חחחח קבלו תמונה שלה מלפני שנתיים בערך (חח מזכיר לי לצלם שוב)

לא הייתה תכלבה הכי חמודה..

בארץץ והיא הייתה אצלי שבוע.. ואמא שלי לא רצתה אותי ומזה בכיתיייייייייייי...נקשרתי אלייה

CaMiLa TqM

New member
אוייי

אחד הילדים בשיכבה שלי אילף כלבה שתעזור לעיוורים והוא היה מביא אותה לבי"ס והיא היתה יושבת איתו בשיעורים וזה חחחח כדי ללמד אותה הוא קיבל אישור מיוחד וזה חחחח איזה חמודה היא היתה

../images/Emo207.gif משחקק

לי ולספיר משעמםםםםםם בואו נשחקק ( אם יש פה מישי בכלל ) במשחקק המפורסם *- מה הוא חושב -* למי שלא יודעת איך משחקים: צריך לשים תמונה ולומר מה הוא חושב וכן הלאהה יאללה אני אתחיללללללללללל

ספיר התמונה הזאת מוקדשת לך

שלחתי כבר 20 פעם אבל יש תקלותתתתתתתת מה הוא חושב -------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> וזה קשההה מקווה שהפעם זה נשלחח חחחחחחח שלא יופיעו פתאום 100 הודעות כאלה בפורוםם

טחח..מה אתן משחקות רק 2 בנות?!

למעלה