בנות, שלום
אני רוצה לספר משהו, משהו שמאוד מציק לי
אני בת 20, בתולה. אני עדיין לא מרגישה מוכנה לשכב עם מישהו. אני לא יודעת מאיפה להתחיל, כולי מבולבלת. לפני שנה הכרתי מישהו, הכל היה טוב ויפה עד שהגענו למיטה- שם לא זרמתי איתו עד הסוף והוא נפרד ממני בגלל שלא רציתי לשכב איתו. אחרי כמה חודשים הוא שוב יצר איתי קשר, שוב יצאנו, ושוב עד שהגענו למיטה לא נתתי לו לשכב איתי והוא שוב ניתק את הקשר. חשוב לי לציין שאחרי הפעמים האלו מאוד נפגעתי ממנו, הרגשתי שהוא רוצה לנצל אותי, שאני לא באמת חשובה לו, שהוא רוצה ממני רק סקס. לפני כמה זמן הוא שוב יצר איתי קשר. אתן בטח חושבות שאני שפוטה שלו שכל פעם שהוא מתקשר אלי רצה אחריו, אך לא. התאהבתי בבנאדם. אני אוהבת אותו. יצאנו כמה פעמים, ושוב, הגענו למיטה. הפעם החלטתי קצת לזרום איתו כדי שלא יברח שוב. אני יודעת, אני צריכה לעשות מה שאני מרגישה ולא לפי החרמנות שלו. הפעם, כמו בכל הפעמים הקודמות הוא ניסה להחדיר לי אצבעות. זה לא הלך. זה מאוד כאב לי. אני לא יודעת אם זה ממתח, או שלא רציתי, או סיבה פיזית. בכל פעם שהוא ניסה הוזזתי את היד שלו כי זה מאוד כאב לי. ראיתי עליו שזה מבאס אותו, אז החלטתי לפנק אותו וירדתי לו. לא נהנתי. חיכיתי שזה יגמר. כשהוא גמר ראיתי חיוך מרוח לו על הפרצוף, ושמחתי שהוא נהנה. אני לא יודעת מה יש לי, שאני לא נהנת ממגע. אני לא רוצה שהוא יפרד ממני שוב בגלל שכואב לי
כי אני באמת אוהבת אותו. זה קצת סותר את הדברים, מצד אחד אוהבת אותו ומצד שני לא נהנת. אההה ועוד משהו- כשהייתי בת 6 בערך עברתי הטרדה מינית כמה פעמים. אולי עקב מקרים אלו פיתחתי פחד וחשש מסקס, ומגברים? אני כבר לא יודעת מה לחשוב, אני משתגעת...
בוקר טוב לכולן וסליחה על אורך ההודעה...
אני רוצה לספר משהו, משהו שמאוד מציק לי