בנות שאלה

בנות שאלה

בנות חביבות אני מבקרת קבועה בפורום המדהים הזה, לא תמיד כותבת אבל כשאכן אני כותבת אני שואבת כוחות אדירים מכן. היום עברתי הפרייה 7 ואל תשאלו איזו אכזבה.....ביום חמישי באולטראסאונד היו 2 זקיקים גדולים, אחד בינוני ואחד קטן....והיום בשאיבה רק ביצית אחת....מי יודע אם תיהיה הפרייה.... האמת היא שההתחלה שלי הייתה גרועה FSH 19 כתבתי על כך וקיבלתי פה המון עידוד. אני לא כל כך רציתי להתחיל טיפול אך הרופא היה בעד לנסות פרוטוקול קצר ולראות אם יש תגובה.... אני מאד שבורה , אף פעם לא היה לי רק ביצית אחת....היה תמיד מינימום 4 ומקסימום 7 (אני עם 8 מנוגון...) מה דעתכן??? האם אפסו סיכויי? האם יכול להיות בטיפול הבא שוב טוב?? האם כדאי לעשות הפסקה ולתת לגוף לנוח??? אני כל כך שבורה ופוחדת שזה הסוף..... הייתי פעמיים בהריון האם ייתכן שלא יהיה לי אפילו ילד אחד שלי??? בנות תודה מראש על התשובה ו-ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולכן!!

נועם@בת

New member
בפורום הריון ובפורום הורים

יש חברות כבוד למועדון האחד, כלומר אלו שהרו ממעובר אחד. אם יהיה לך ילד מקסים כמו הגבר הקטן של גילגיל שכבר מלאו לו 3 השבוע, את עושה את עסקת חייך, תאמיני לי.
וכל האצבעות מוחזקות
נועם

חגית6

New member
ענתי היקרה !../images/Emo24.gif

האם לא כל עובר נוצר מביצית אחת ? מחזיקה את כל אצבעותיי להפריה אחת ויחידה ומושלמת שתיצור עובר אחד ויחיד ומושלם שיביא את ההריון המיוחל והפעם ל-9 חודשים שלמים ועגולים...

Big Mama 1

New member
ענתי היקרה../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אתמול בצ'אט, מישהי טובה וחכמה אמרה שהיא מעדיפה אותם אחד אחד. לא אפסו סיכוייך ולא בטיח, תחשבי חיובי, אולי דווקא בגלל שלא התחיל טוב, הפעם זה יסתיים הכי טוב?! הלוואי אמן!

תמר27

New member
לא מדויק !

אני, למשל, אמרתי שאני מעדיפה אותם ככה : אחת, אחד, אחת, אחד, אחת, אחת, אחד, אחת, אחת ומי זו המישהי הטובה והחכמה ?! ומה אני ?! עז ?????

למעלה