בנות- שאלה נוספת...

yafa1111

New member
בנות- שאלה נוספת...

היות ואתן כ"כ עוזרות תומכות ותמיד כאן לענות- אשאל שאלה נוספת.... כואב לי מאוד מאוד בחדירה- מה שמוזר לי- שהחדירה עד חצי האיבר לא מפריעה לי- אני מרגישה לחץ אך זה אפילו נעים- אך ברגע שהחבר מנסה טיפ טיפה יותר אני מתה מכאבים (אורך האיבר שלו ממוצע לגמרי) השאלה מה אפשר לעשות? בנסיונות אני סופר מוכנה, נוטפת בטירוף:) האם הכאב הוא המגע בקרום הבטולין? האם לדעתכם כדאי פשוט ללחוץ בכח ולסיים עם זה אחת ולתמיד (או להתגבר על הכאב עוד פעמיים שלוש- או ארבע וזה יגמר או שלדעתכן כדאי להתקדם כל נסיון טיפ טיפה פנימה... האם אם חצי האיבר בפנים יש מצב שבכל זאת לא קרע את הקרום (לא היה דם או כאב עז יחסית לכאב שבהתקדמות המ"מ אחרי החצי...) מבחינתי - נראה לי- אפשר לעשות בכח, להתגבר על הכאב- אני מוכנה לנסות- רק אם תגידו לי שזו הדרך (זה הנסיון ה6-8 שלנו- ואני לא רואה שאנחנו מתקדמים מעבר לחצי.... אוף זה מתסכל מה שמרגיע היא התגובה של החבר- הוא כ"כ תומך:) השאלה אם לחכות ולהמשיך לנסות לאט לאט או לקרוע את הקרום (במידה והוא טרם נקרע)...

ToryMaster

New member
זו בעיה מוכרת

לי לפחות, משיחות עם חברות וזה, אני בתולה קדושה לנצח נצחים [אבל נתקלתי בזה גם בעצמי, וזה נראה לי הפיתרון].

שגיתא

New member
לטעמי יפה ../images/Emo163.gif../images/Emo54.gif

אם הבחור שלך הוא הנבחר
, אז לקרוע את קרום הבתולין וגמרנו
אבל שבן זוגך לא יחסוך ממך גירוי לפני של המקום ולא רק ע"י איבר מינו, בתכלס זה לא כזה כואב
, כלומר זה מסוג הכאב שברגע שרוצים בו הכאב עצמו לרוב אינו כל כך גרוע (ועינוגים שמקווה שתפיקי אחרי זה כדאיים
), חתך מנייר שהוא לא צפוי לדעתי הרבה יותר כואב
, בקשר לכאב בנרתיק יכול להיות שאת קצת לחוצה ומתוחה ופוחדת מהכאב שהגוף שלך מעצים את התחושות ואו יכול להיות מעיד על דלקת במקום ייתכן וכאשר הבחור שלך גירה אותך בידיו לא דאג לשטוף אותן לפני וגם לך לזיהום, עצתי שתגשי לרופא לשלול דלקת ולפי התשובה לפעול בהצלחה
והנאה מרובה שגיתא

yafa1111

New member
שאלות בהמשכים...

אז אכן קיימנו יחסי מין (בפעם הראשונה שלי) ... ועכשיו לשאלות שהצטברו:) כאב לי מאוד עד כדי כך שביקשתי ממנו כמה וכמה פעמים לעצור בדרך... אח"כ התרגלתי קצת וזה כאב פחות- אבל כל הדרך היתה הנסיון שלו להכנס פנימה כל פעם עוד קצת ועוד קצת...לא אפשרתי לצאת ולהכנס (כמו שמקיימים יחסי מין) כי זה גרם לכאב בלתי נסבל- הרבה יותר מאשר רק הכניסה פנימה... אז היה כאב, וכשבדקתי גם קצת (ממש קצת) דם בפנים (לא טפטף עם הסדינים בכלל בכלל) והשאלה היא1. האם יכול להיות שהוא לא נקרא עד הסוף? ( למרות ש[לדבריו] האיבר שלו נכנס בסופו של דבר עד הסוף) האם יכול להיות שבפעם הבאה יהיה דימום רציני? או שאם הפעם נכנס עד הסוף- זהו קרום הבטולין נקרא סופית??? 2. למה כואב לי כ"כ כשהו נכנס ויוצא ולא כאשר הוא נכנס לעומק בלבד אפילו שזה עד הסוף? 3. שאלה נוספת בורה למדי- אך הרשתן לי ולכן אשאל: הסתכלתי במראה וראיתי מין פיסות עור "גזורות" בתוך השפתיים הפנימיות של איבר המין שלי- האם זה יכול להיות שרידי קרום בטולין או שזה שטחי מדי בשבילו? אוף משאלה לשאלה עוללות עוד המון המון שאלות, אבל אם אני מציקה/ מגזימה / מפריזה בשאלות- תגידו ואפסיק מבטיחה:) המון הערכה ותודה לכל אחת ואחת מכן מראש על כל תשובה שלכן תודה!!! יפה

מידע שאולי יעזור לך

קרום בתולין אכן יכול להקרע באופן הדרגתי, אפילו הדרגתי מאד. אני מכירה אישית מקרה של בחורה שקיימה יחסי מין במשך חודשים רבים בלי שנקרע לה כלום (רק נדחק הצידה), בלי כאבים ובלי דם, ואח"כ, כשהחליפה שותף (לאחד קצת יותר אגרסיבי) - במהלך הפעמים הראשונות שלה איתו הקרום נקרע, כל פעם עוד קצת. בקשר לכאבים כשהוא נכנס ויוצא - אין לי תשובה בשבילך, אולי תשאלי רופא.

למעלה