בנות- שאלה נוספת...
היות ואתן כ"כ עוזרות תומכות ותמיד כאן לענות- אשאל שאלה נוספת.... כואב לי מאוד מאוד בחדירה- מה שמוזר לי- שהחדירה עד חצי האיבר לא מפריעה לי- אני מרגישה לחץ אך זה אפילו נעים- אך ברגע שהחבר מנסה טיפ טיפה יותר אני מתה מכאבים (אורך האיבר שלו ממוצע לגמרי) השאלה מה אפשר לעשות? בנסיונות אני סופר מוכנה, נוטפת בטירוף
האם הכאב הוא המגע בקרום הבטולין? האם לדעתכם כדאי פשוט ללחוץ בכח ולסיים עם זה אחת ולתמיד (או להתגבר על הכאב עוד פעמיים שלוש- או ארבע וזה יגמר או שלדעתכן כדאי להתקדם כל נסיון טיפ טיפה פנימה... האם אם חצי האיבר בפנים יש מצב שבכל זאת לא קרע את הקרום (לא היה דם או כאב עז יחסית לכאב שבהתקדמות המ"מ אחרי החצי...) מבחינתי - נראה לי- אפשר לעשות בכח, להתגבר על הכאב- אני מוכנה לנסות- רק אם תגידו לי שזו הדרך (זה הנסיון ה6-8 שלנו- ואני לא רואה שאנחנו מתקדמים מעבר לחצי.... אוף זה מתסכל מה שמרגיע היא התגובה של החבר- הוא כ"כ תומך
השאלה אם לחכות ולהמשיך לנסות לאט לאט או לקרוע את הקרום (במידה והוא טרם נקרע)...
היות ואתן כ"כ עוזרות תומכות ותמיד כאן לענות- אשאל שאלה נוספת.... כואב לי מאוד מאוד בחדירה- מה שמוזר לי- שהחדירה עד חצי האיבר לא מפריעה לי- אני מרגישה לחץ אך זה אפילו נעים- אך ברגע שהחבר מנסה טיפ טיפה יותר אני מתה מכאבים (אורך האיבר שלו ממוצע לגמרי) השאלה מה אפשר לעשות? בנסיונות אני סופר מוכנה, נוטפת בטירוף