בנות שאלה לי לכן

בנות שאלה לי לכן

מאז ההחזרה יש לי התכוצויות כמו אחרי שאיבה ומחזור ביחד. גם כאבים ולחץ על השחלות ובמיוחד על הימנית. ניסיתי להתקשר לאחיות היום ולמעשה מהתחלת השבוע אני מנסה לתפוס אותן ולשאול אם יש לי סיבה לדאגה אבל אין תשובה. יש סיבה להילחץ? ההחזרה של המוקפאים היתה 10 ימים בערך של 3 פרוגינובה ביום ויומיים לפני ההחזרה גם 2 אנדומטרין. יכול להיות שאלה תגובות לתרופות או להתחיל להספיד את ההחזרה? הייתי מאושרת שהם הצליחו להפשיר את המוקפאים כי הקפיאו אותם אחרי יום אחד בלבד, אבל לא תליתי הרבה תיקוות. איזה מזל שבעלי יותר אופטימי

פּוֹנְג

New member
אין לי תשובה עבורך.

רק לא לוותר לאחיות ולהתקשר עד שמישהו יענה לך. מה שבטוח זה שלא הייתי מספידה כלום. מחזיקה אצבעות.

עינת ב6

New member
הי חדשה...../images/Emo142.gif../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif

חמודה, גם אני יכולה רק להחזיק לך אצבעות ולעודד אותך לא לוותר עד שתקבלי תשובה!
בינתיים תשמרי על אופטימיות... התכווצויות לא מעידות על כלום...
המון המון בהצלחה!

חדשה יקרה ../images/Emo141.gif

בוקר טוב
אני לא יודעת לענות לך אם ההתכווצויות תקינות
, אני רק יודעת שגם לי יש אותן
(גם אני עשיתי החזרת מוקפאים בדיוק לפני 10 ימים
). אלו לא התכווצויות כ"כ כואבות כמו אחרי השאיבה אלא פשוט אני מרגישה את השחלות
(במיוחד בצד ימין) וזה מוזר לי מפני שהרי החודש לא בייצתי (אין ממש סיבה להרגיש אותה). מה שכן- לא להספיד טיפול
. כל התגובות יכולות להיות מכל ההורמונים שאנחנו מכניסות לגוף והרבה הריונות מוצלחים התחילו עם מוקפאים שנחשבו ללא כ"כ יפים (והיום הם ילדים מהממים
). מקווה לשמוע בעוד מס' ימים תוצאות טובות על בטא יפה

s h i r a 3 0

New member
הי חדשה. אני לא יודעת

לגבי ההתכווצויות והכאבים. אבל לגבי ההקפאה אחרי יום אחד - בספר "פוריות מא' עד טף" כתוב שמוטב להקפיא אותם אחרי יום אחד ואז הסיכויים דווקא יותר טובים (לא יודעת אם התכוונו שם רק להפשרה או גם להשתרשות). לגבי האחיות כדאי להתעקש ואם מדובר באסותא, אז נסי להשיג אותן דרך הטלפון של "מחלקה ב'". הם אומרים להתקשר לשם במקרים דחופים ואז קל יותר להשיג את האחיות. הטלפון מופיע במענה הקולי שמתקבל כשאין תשובה אצל האחיות. בהצלחה. שירה.

למעלה