בנות ! שאלה חשובה !

שם דבר

New member
בנות ! שאלה חשובה !

עד כמה חשובה לכם יופי חיצוני ? כמה אחוזים מהגברים הייתם פוסלים אך ורק בגלל הקרחת/הכרס/לא נאה כ``כ ?? אני שואל כי אני בחור בן 35 נאה מאוד ויש לי קרחת כמעט מלאה ובערך 10 אחוז שיער שיבה (שיער לבן) ויש לי גם יופי פנימי. אני תמיד מתלבט בענין האם נשים פוסלות או לוקחות בחשבון בגלל הנ``ל ? או ששוה לצבוע שיער ולחשוב על דרכים להתיפיף יותר ? תודה רבה רבה !!

שם דבר

New member
לדעתך כמה אחוזים של בנות

מחפשות את הכי מושלם חיצונית ואינן מתפשרות קצת בענין ?? תודה !

הבנות הפחות בוגרות והצעירות לא

מתפשרות על מראה. אלה שחושבות שהחיים מתחילים ומסתימים במראה חיצוני. הבנות הבוגרות לרוב לא יפסלו אלא אם כן זה ממש מפריע להם ובנפשם.

תהיה מי שאתה וחכה לזאת שתקח אותך

בגלל הפנימיות שלך. אני שמה דגש גדול על פנימיות ומצאתי שבשידוך זה קצת בעייתי כי אם לא זורמת השיחה והמראה לא משהו אז מהר מורידים ואם קודם מדברים ומתרשמים מהאישיות של המדובר שבאים לפגישה המראה מתגמד. חוץ, ששיער לבן זה דבר נפוץ מאד גם אצל הצעירים יותר שלא נדבר על קרחת.... אני לא יוריד שידוך בגלל זה. שמע לי, אל תטריד את עצמך בכאלה מחשבות שתגיע השעה לאותה אחת זה לא יפריע. זה סתם איזה תירוץ בשבילנו למה לא הולך בשידוכים. קטני אמונה. וקח בחשבון שאם תצבע את השיער זה גם לא התקבל טוב אצל הבחורות. שמור על אופטימיות! בהצלחה!

שם דבר

New member
אז את משוחחת בטלפונ לפני הפגישות?

אז את עלולה להתאכזב מהבחור שלפנייך במציאות. הבנתי,אז מתכוננת שהוא לא הכי מרשים. תודה ! חיזקת אותי !

אתה רוצה לומר לי שבגילך, אתה לא מדב

מדבר קודם בפון? דיברתי עם שתי בחורים לפני פגישה אחד זה היה שניה וחצי ובלי קשר למראה ממש לא התאים והשני מאד הרשים והיה הרבה על מה לדבר שנפגשנו התסכלתי עליו ואמרתי שלא היה מצב שהייתי מסתכלת עליו ברחוב... אבל שנפגשנו זרם והיה נחמד אז המראה החיצוני מתגמד אצלי. לא המשכנו לפגישה שניה כי דברים חשובים אחרים לא התאימו וסתם חבר לדבר לא חיפשתי.... אני חושבת שיותר ממאכזב זה יכול להיות טוב. לדעתי לפעול שכלית ואחכ לערב את הרגש בשיקול.

שם דבר

New member
מילה בסלע !

אני לא נעים לי לדבר בטלפון וגם חשובה לי שתהיה נאה. אני מקבל את דעתך ! כדאי לשוחח לפני כן.

תדע, שתמיד יש לכאן ולכאן.

יש כאלה שזה לא עובד אצלם. והרעיון של הטלפון גם כאן יש לכאן ולכאן, כלומר, היתה שיחה טובה בפון זרם ונחמד ושנפגשו לא היה פתאום על מה לדבר.. קרה לחברה שלי. לא משנה מה, מה שתעשה שיהיה בהצלחה ובקלות!

לא נורא, אתה חתיך נסתר!

ועכשיו ברצינות, תשקיע קצת בחיצוניות, קצת שער לבן זה לא נורא, אבל אם תשקיע במראה הכללי, תעשה כושר ותתלבש יפה ומודרני, תזכור שמה שהיה באופנה כשהיית בשידוכים היום זה פאסה ואז יש מצב שתשפר ת`סיכויים. רק תשתדל לא להיות פתטי.

שם דבר

New member
תהיה רגוע ! אני נראה טוב/מאוד !

רציתי לדעת מה יחס הבנות לקרחת וקצת שיער לבן למישהוא בגיל 35.

למעלה