בנות שאלה דחופה..

בנות שאלה דחופה..

יש ליבעיה : אני שונאת סקס!! אני אוהבת שנוגעים בי ,עד לחדירה! אני אוהבת שמנשקים אותי , עד שיורדים לי! אני אוהבת חיבוקים , שונאת זין!! אני לא אוהבת סקס!!!! אני שונאת שהחבר שלי מתקרב אלי ואני יודעת שאוטוטו עומדים להזדיין! לא רוצה , הצילו!!! בהתחלה חשבתי שזה הוא ספציפי אבל אז הלכתי לנסות עם מישהו אחר ..בעעעע פשוט להקיא! שאלתי: מישהי חשה כמוני? האם אני היחידה בעולם שלא רוצה להזדיין? האם יש עוד בנות שלא מרגישות הרגשת חרמנות???

ToryMaster

New member
בואי נבהיר משהו

סקס זה לאו דווקא חדירה, עד כאן יש? מלבד העניין של החדירה, את נהנית?

אולי יש בעיה

אני לא מומחית גדולה בתחום, אבל אולי יש לך בעיה עם אינטימיות? אולי יש לך טראומה מן העבר? ואולי את פשוט ממהרת עם זה קצת יותר מדיי, כשממש תוהבי מישהו, תרצי את הכל ממנו, ותלמדי אותו מה טוב לך. קחי את זה שלב שלב, ולא דייט שני סקס.

התגובות לא איחרו להגיע! כל כך מהר??

טוב, אז ככה: א. אני יודעת שסקס זה לאוו דווקא חדירה ,, כפיש?? ב. אני נהנית מדברים אחרים אבל.....לאכול שוקולד ולשתות קולה יותר מהנה מסקס! ג. אין לי טראומת עבר! ד. נהפוכו, דווקא בגלל שאני לא שוכבת בדייט שני אני אמורה להנות יותר,, נו ו.. אני לא! ה. אין לי בעיה באינטימיות , אני מאוד משוחררת עם חבר שלי! זרקו עוד רעיונות בסוף אני אעלה על הבעיה שלי!

אולי את נמשכת לנשים?

אולי כואב לך משהו, שבתת מודע גורם לך להסתייג מכל התהליך? אולי את לוקחת גלולות וזה מכסח לך את החשק המיני? אגב, למה זה כל כך מתסכל? בגלל שהחבר שלך מתוסכל? בגלל שאת מרגישה שאת מפסידה משהו?

ToryMaster

New member
קפיש.

אני אוותר על להמשיך לנסות לעזור לך, את גורמת לי לרצות לסגור את החלון ברגע זה.

אני לא חושבת שיש לך בעיה

גם אני מדי פעם לא כ"כ רוצה לסיים את ה4PLAY ולפעמים אפילו משתעממת באמצע מה שכן אני יכולה להמליץ לך זה תנסי לשכנע את חבר שלך אולי באמצע להפסיק ולנסות כל מיני דברים אחרים יכול להיות שהוא לא משקיע מספיק בלפני ויותר לחוץ להגיע לענין תדברו על זה. בהצלחה ואני מקווה שתהני

אמאל'''ה נשים!!!

אני לא אשקר ואודה לפעמים אני כן חושבת איך זה להיות עם אישה .. מעולם לא ניסיתי וגם לא נראה לי שבחיים הללו אני אנסה! אני חושבת שלהיות עם אישה זה סוג של חטא .. וגם אם אני אנסה אני לא אוכל לחיות עם המחשבה הזאת בהמשך חיי! הלאה...

אם את חושבת על זה

מה בעצם מפריע לך לנסות? זה שאת חושבת שזה חטא? את מעדיפה לא לנסות ולא לדעת אם את נמשכת לנשים או לא? לכי תדעי, אולי תמצאי אושר שלא חשבת שקיים. אני מציעה לך לפתוח קצת את הראש, ולהתחיל לבדוק עם עצמך מה את באמת רוצה, ומה באמת יעשה לך טוב. ובקשר למחשבות של לחיות בחטא, אני יכולהל המליץ לך על אחלה פסיכולוגית.

אוהו יקירתי...

יש לנו פה בעיה... בענייני "לחיות בחטא" לא אוכל לעזור. מחשבת החטא רחוקה כל כך ממני, שאני לא מסוגלת אפילו בקושי איכשהו להבין. מה חטא? אפילו דתיים מתיחסים לזה די בסובלנות (בטח שלא כמו להומואים). בקיצור יקירתי זו כנראה בעיה. בעיני חטא זה רק מה שעושה רע לאנשים אחרים. תראי, אני מכירה בנות לסביות (לא B כמוני) שפשוט גבר דוחה אותן. הביטוי שלך "שונאת זין" העיר אצלי את הזיכרון של החברה הלסבית שהיתה לי. זה מין ביטוי די קיצוני כזה. שונאת זין? אני מכירה שחדירה כואבת (מנסיוני לצערי), שהזין נראה קצת גדול מדי (כנ"ל), אבל שונאת? זה מעניין מאוד. מצד שני, מה אני מחטטת לך. את לא רוצה, מן הסתם תסתדרי גם ככה. מי כמוני יודע שגם עם סקס שלא ממש מרעיד את הקירות (אם כי לי דווקא כיף) אפשר לחיות ואפילו אחלה. מה עם שני הדברים האחרים ששאלתי?

ע ו ל ם

New member
מה חטא?

ולהיות עם בן, זה לא חטא? הכל תבניות שקיימות במוחך, וחינוך שקיבלת.. (מהסביבה..) "הלאה".......

סיון 1 23

New member
תשמעי

לי באמת נשמע אולי... את בקטע של נשים. מה זה סוג של חטא? את קולטת פה למה את מגבילה את עצמך? את אפילו לא יכולה להגיד במפורש שאת לא מעוניינת. ובואי נעזוב את הנשים. אם את לא אוהבת את כל העיניין הזה ומעדיפה שוקולד וקולה... אז אולי בינתיים תנסי להימנע מכל מגע שאת לא אוהבת... ואולי עם הזמן פתאום יהיה לך חשק. מה דעתך?

רעיון די נחמד

להמנע ממה שלא אהוב עלייך ואולי יגיע החשק. לי זה אף פעם לא עבד. תמיד היתי אינטרסנטית מדי ועשיתי דברים שלא רציתי. לא הכי נחמד להודות בזה. בכל אופן אם לא הרגשת בנוח עם עצמך (אחרי הסרט) כנראה שזה כן איכשהו נגע במשהו. אחרת היית אדישה. בכל אופן ברור שלא נפגעתי ממה שכתבת.

ToryMaster

New member
ובכן

לא אנסה להניע אותך לעשות משהו שלא מוצא חן בעינייך, אבל כן הייתי רוצה להבין מאיפה באה המחשבה הזו שזה סוג של חטא.

SIRI41

New member
יש גלולות שמדכאות את החשק המיני

ובכלל, אם לא חוית אורגזמה, איך תדעי מה זה כיף אמיתי? יש אורגזמה גם בלי חדירה, אבל יש אורגזמה שזה מחדירה וזה כיף עילאי.

שלום לכולם

אבהיר מספר דברים : חס וחלילה ושלא יעלה על הדעת שיש לי משהו נגד לסביות! אולי הגזמתי שכתבתי "חטא" , מה שקרה זה שפעם ראיתי סרט כחול עם לסביות ואחר כך הרגשתי לא כל כך נוח עם עצמי... זאת הייתה הכוונה! אני לא בקטע של נשים, זה לא מה שמניע אותי בחיים "לנסות חוויה עם אישה" לא התכוונתי להעליב אחף אחד ומצטערת אם מישהו חש פגוע!

ilovefi

New member
התשובה נמצאת אצלך

מעבר לתשובות שקיבלת, תעני לעצמך על מה את מפנטזת שגורם לך הנאה. שם תמצאי את התשובה לדעתי. בהצלחה

מתולתלת../images/Emo26.gif

למה? למה את שונאת סקס? מה את שונאת בו? למה את לא אוהבת את החדירה? זה כואב? זה לא מהנה? למה?!

למעלה