בנות שאלה דחופה!!!

yi234

New member
בנות שאלה דחופה!!!

אני לאחר החזרה ומקבלת תמיכה של אוטרגסטון. מאז יש לי הפרשות לבנות מגעילות ובכל פעם שאני עושה פיפי אני רואה חתיכות לבנות. האם זה בסדר או שמה אני לא שמה את הנרות כמו שצריך ואני הורסת את כל הטיפול??? זאת הפעם הראשונה שאני משתמשת בנרות האלה ואני ממש מודאגת. בבקשה עזרה.

אופה3

New member
אין לך מה לדאוג, זה בסדר גמור

ישנה הפרשה של החומר שעוטף את הנר, מה שצריך לעשות, זה לשכב חמש דקות לפני זה, ולהחדיר את הנרות לעומק, ישנו מחדיר שמקבלים עם האחות, אני שאני שוכבת חמש דקות, ההפרשות הן מועטות אל תדאגי. יום טוב ושבת שלום

yi234

New member
אוי בנות בבקשה!!! אני יותר מודאגת

לגבי האוטרגסטון. לא השתמשתי עם המוליך הוא נראה לי ארוך מדי ולא סימפטי. אז החדרתי את הנרות בשיטה הישנה, שמה כפפה ומחדירה עם היד. זה לא בסדר? בכל זאת צריך עם המוליך??? עד איפה צריך להחדיר אותו??? הוא פשוט ארוך מדי ומפלסטיק ואני מפחדת שהוא יפצע אותי אז ויתרתי עליו. נראה לכן שהרסתי את כל הטיפול??? בבקשה תעזרו לי!!! מצטערת על השאלות המפגרות זאת הפעם הראשונה שלי עם הכדורים המגעילים האלה.

את בסדר גמור

לא חייבים לבחדיר את הנרות עם המוליך. פשוט צחדירי כמה שאפשר עם האצבע וזה יעשה את שלו. בהצלחה

הוג

New member
אל תלחצי זה יותר הורס!

הכי חשוב בטיפול זה להיות רגועים. אני השתמשתי באנדומטרין אבל נראה לי שזה אותו עיקרון (סה"כ גם פה מדובר בנרות.) המוליך חשוב כי הוא מוביל את הנר עמוק לתוך הנרתיק שם הוא אמור להתמסמס ושאר השאריות נשטפות החוצה במשך הזמן (אני למשל טיפטפתי כל היום את הגושים הלבנים הללו). האורך והפלסטיק לא יפצעו אותך שטפי אותו היטב לאחר כל החזרה כדי שלא תחטפי דלקות או משהו בסגנון ואל תהיי לחוצה יש בנות שלא קיבלו תמיכה בעבר וכן הרו זו לא סיבה.

פּוֹנְג

New member
אל תהיי מודאגת!!!

ההפרשות הן טבעיות (הכדור מתפרק) וההחדרה יכולה להתבצע ידנית או עם המוליך. (אישית אני לא חוששת מהמוליך ואני משלבת בין שתי השיטות) אם את עושה את זה עם היד אז תנסי להחדיר את הכדור כמה שיותר עמוק. תשתדלי להשאר לשכב אחר כך כמה דקות. ועדיין יהיו לך הפרשות לבנות.

למעלה