בנות, קצת פרטים על מח' ivf בבילינסו

ziziub

New member
בנות, קצת פרטים על מח' ivf בבילינסו

אשמח לקבל פרטים על המחלקה בבילינסון, אילו רופאים מטפלים שם ואיך המעבדה ואיך ואיך ולמה וכמה. תודה סיגלי

היי מה שלומך? מזמן לא נשתמענו

שמחה לראות אותך שוב מקווה שתעברי הלאה מהר מהר מה את עוברת לבלינסון? אין לי מה להמליץ לך כי עברתי לתל השומר וגם שם אני עדיין לא יודעת איך ומה אבל מאחלת לך המון הצלחה

ziziub

New member
גם אני התגעגעתי, ומאוד מקווה ו..

ומאחלת לך, שהמעבר לתל השומר יטיב עימך. מתפללת שיהיה לכולנו נס חנוכה, גם אם יהיה בפורים. נשיקות מתוקה.

ginger5

New member
פרטים על בילינסון

לא הייתי שם כבר למעלה מחצי שנה אז אני לעזור ממה שאני זוכרת. את המחלקה מנהל פרופ' פיש ומטפלים שם רופאים נוספים - ד"ר פנקס, ד"ר אברך, ד"ר הילה רענני ואולי עוד שאני לא זוכרת. גם פרופ' פיש וגם ד"ר פנקס נחשבים מעולים והם גם מאד מאד נחמדים. גם המעבדה נחשבת מעולה. המחלקה מטפלת בדי הרבה נשים וההרגשה שם היא לפעמים קצת של מפעל...למרות זאת כל התהליך שם מאד מסודר אם כי התורים לאולטרסאונד ולרופאים די ארוכים. את הרופא את רואה רק בתחילת הטיפול וכמובן בשאיבה ובהחזרה (אלא אם חו"ח יש בעיה או שאת מבקשת לראות רופא). אין רופא אחד שיטפל בך באופן אישי (אלא אם את מקרה מיוחד ואז פרופ' פיש יהיה מעורב) אבל הם עושים ישיבות צוות על התיקים כך שכולם אמורים להכיר אותך. אם את יכולה לנתב את עצמך לפרופ' פיש זה עדיף, גם כי הוא מקצוען, אבל גם כי הוא מאד סובלני ומסביר הכל. מציעה לך להיות מעורבת ולשאול שאלות כי את אחת מתוך רבות ואם את לא יותר מדי "ותיקה" בטיפולים אז את נכנסת לאיזה מסלול סטנדרטי ולא כל כך יצירתי. לצערי, אצלי לא נרשמו הצלחות ועברתי למקום אחר (אגב בדיעבד גילו אנדומטריוזיס שהיו די הרבה סימנים מחשידים אליו ואף אחד שם לא נתן את דעתו אליהם).

bapi

New member
ג'ינג'ר נתנה לך הסבר די מפורט

אז אני רק אוסיף שאני הייתי מטופלת שם כמעט שנה (כרגע אני בהפסקה מטיפולים) ולא היתה לי אף תלונה מאוד מקצועיים ואחראיים וגם נחמדים. שיהיה בהצלחה!

ziziub

New member
תודה יקירות, ידעתי שיש על מי לסמוך

אני די ותיקה בפורום, אך נעדרתי והנה אני כאן. אני אחרי שתי הפריות מלאות וחמש החזרות, שהאחרונה היתה לפני שבועיים, כמובן שהסתיימה ב-
גדול. טופלתי בבי"ח כרמל בחיפה, היום אנו מתגוררים באילת, וכמו שהבנתי אין מח' ivf ב"יוספטל" באילת, לכן את כל המעקבים (דם, us), מבצעים בבית החולים ואת השאיבה וההחזרה מבצעים בבילינסון. עדיין לא ניפגשתי עם הרופא המטפל, וכשאעשה זאת, אבקש שיפנה אותי לתלה"ש, שם טופלתי בתחילת הדרך. מקווה שהשינוי יעבוד הפעם לטובתנו. שיהיה לכולן רק טוב, סיגלי.

a17

New member
טופלתי בבלינסון

אך לצערי ללא הצלחה...הצוות מגוון, פוגשים הרבה רופאים, אנחנו משום מה נפלנו תמיד על ד"ר רענני... היחס של האחיות והצוות הוגן, רואים שהם משתדלים. למרות שיש שם המון נשים - מחלקה גדולה מאוד, נשמרים הסדר והשקט. ה"פסיליטיז" שם ממש מעולים ובמחלקה למעלה ממש מלון 5 כוכבים...זכורה לטוב האחות רותי מהמחלקה למעלה איפה ששואבים ומחזירים, היא פשוט אישה לעניין...אז אני ממליצה. מה שכן מי שמחפשת יחס אישי וטיפול אינדבידואלי זה לא המקום. לי זה התאים אבל לא לכל אחת.

למעלה