בנות קצת עזרה...?

sapir307

New member
בנות קצת עזרה...?

החייל שלי חזר בשישי שבת הזה-הוא חוזר לבסיס רק ביום שלישי כי מחר אח שלו מתחתן:) והוא סוגר שבת, עכשיו זאת השבת האחרונה שהוא סוגר בטירונות... רציתי לשלוח לו חבילה...ויש לי כמה שאלות... קודם כל, מתי החבילה תגיע?מתי לשלוח אותה? והכי חשוב! מה לשים שם?! בחיים לא עשיתי כזה דבר אז אין לי מושג.. כל הרעיונות יתקבלו בברכה:) שבוע טוב:)

GrowingMadness

New member
../images/Emo219.gif תראי,

זה ממש תלוי. תלוי ביום שאת שולחת, איפה המוצב, ודברים כאלה. זה יכול להגיע תוך שבוע, שבועיים, חודש, או לא להגיע בכלל.
לדעתי, אם את רוצה שהחבילה תגיע בשבת הקרובה, היית צריכה לשלוח אותה לפני שבוע לפחות.
בכל מקרה, אם את רוצה לשלוח בכל זאת, ככה זה עובד: לחבילות יש 3 גדלים; קטן, בינוני וגדול. אם את רוצה לדעת גדלים מדוייקים בסנטימטרים, חפשי באתר של דואר ישראל. את קונה מה שאת רוצה לשים, הולכת לדואר, משלמת על החבילה עצמה, מכניסה הכל, ממלאת פרטים, משלמת על השליחה ושולחת [יש גם מחירים מדוייקים באתר של דואר ישראל]. יש כאלה שלוקחות את החבילה הביתה, יש כאלה שקונות ואז הולכות עם זה ישר לדואר- תעשי מה שנוח לך. אני אישית לא גרה בעיר, אז קניתי הכל וישר שלחתי. מה לשים בפנים- חטיפים, ממתקים, מסטיקים, מנטוס, עיתון או מגזין.. את יכולה גם לשים מתנה קטנה. אבל לא משהו יקר או שווה ערך, כי יש מצב שהחבילה גם לא תגיע. יש בנות ששמות שוקולד. אני לא לקחתי את הסיכון ולא שמתי. אני אישית לא חושבת שכדאי, אבל איך שבא לך. אממ מה עוד? את יכולה לשים משהו אישי [
]. מכתב, ציור, שיר או כל דבר שעולה לך בראש. בשביל לשלוח את החבילה את צריכה את הפרטים המדוייקים של המוצב\בסיס שהחייל נמצא, לברר אם בכלל אפשר לשלוח לו חבילות ואת המספר האישי שלו [לא תמיד חייבים אבל רצוי שיהיה]. ו..זהו נראה לי.
אם את רוצה לדעת עוד דברים תגידי חופשי אפילו שנראה לי שכיסיתי הכל
בהצלחה

למעלה