בנות, עזרה!!!

carolin

New member
בנות, עזרה!!!

אני כל כך רוצה להגיב ולהשתתף יותר,אבל כל הזמן אני רק חושבת על איך אני צריכה לכתוב ואני מרימה ידיים,למישהי יש מושג איך אני מוצאת פונטים ברשת ואז תהיה לי אפשרות להקליד בעברית??? זנזיבר-הצטערתי לשמוע על הדרך שבה הוא בחר,כנראה שהוא לא ראוי לך ,אם הוא לא מוכן לקבל אותך כמו שאת.אני מקווה ומאחלת לך את הטוב ביותר,תמיד
. אניטה-ברוכה השבה,עוד לא הספקתי לקרוא את כל החוויות (נבהלתי מהאורך)
גל-אני בארץ בסוף פבואר
ו YES ...YES...YES לביקור כמובן,עם חבר לעבודה וחברה שלו
מה על מפגש אז?אם עד אז תהיי באיזור,אז הרווחנו פעמיים

cielo

New member
כבר נבהלתי ....

קרוליין יקירתי, כבר ממש הבהלת אותי עם הקריאה הזו לעזרה !!! בכל אופן, אני לא יודעת איך לעזור לך .... בנושא זה כמובן .... חוץ מזה, מה שלומך ? קר לך .... ? יום יפה, שלי

GalGula

New member
רגע רגע רגע רגע רגע......

קרולין!!!! אולי פספסתי משהו... מתי בדיוק תהיי כאן?????? שלא יקרה מצב שנפספס אחת את השניה!! (אני אהיה שם ואת כאן) מה זאת אומרת את מגיעה עם חבר לעבודה וחברה שלו??? טוב, פירוט בבקשה! - אפילו שקשה לך בלי פונטים אם מאד קשה לך, תכתבי באנגלית. זה יותר טוב מכלום וכולנו כאן יודעים אנגלית בכל מקרה...
אגב אני רוצה להגיד גם לך וגם לכולם כאן שיש ב
מלא פורומי מחשבים. בין היתר יש פורום מחשבים ואינטרנט, שאני מניחה שיכולים לעזור שם בשאלות טכניות כמו בעניין הפונטים. סתם שתדעו...

carolin

New member
נסיתי!!!

את ראית כמה פורומים למחשבים יש שם
ממש התבלבלתי וחזרתי לפה
So, this guy used to work with me, he left before few monthes to the same company but different city. I kept good connection with him, and he will help me get a flight to Israel. ביקשתי ממנו שיצטרף אליי כי לדעתי המפגש עם הוריי יהיה קשה אחרי שנה וחצי שלא ראיתי אותם,וללכת איתו ,בצורה עדינה,ירכך את המכה
כולם מקווים שהחורף מאחורינו ,ירד גשם כל הלילה ויחסית לא קר בין 3 ל-7 מעלות.החלק הקשה מאחורינו
שרדתי

alfiekeren

New member
באתי לעזרתך..

במקרה יש איתי פה URL מפורום ישראלים בחול. אני מקווה שהוא מספיק מפורט ושהוא יעזור לך.

למעלה