בנות עזרה! איך משתמשים בטמפונים?
ע ע י נ ב נ ה ר ן New member 14/1/05 #3 ../images/Emo9.gif אני יכולה לעזור לך... תאמת שהתחילתי להשתמש לא ממזמן רק בגלל שנסענו לאילת כל החבר'ה מהקיבוץ ובאותו זמן הייתי במחזור ועוד הפילו אותי למים שלא הייתי עם טמפון אבל לא משנה... לא ממש נעים לי פה אז עם בא לך תתחברי אלי למסנגר [email protected] או אי סי 258533609 או אימל [email protected] אני יסביר לך בכיף....
../images/Emo9.gif אני יכולה לעזור לך... תאמת שהתחילתי להשתמש לא ממזמן רק בגלל שנסענו לאילת כל החבר'ה מהקיבוץ ובאותו זמן הייתי במחזור ועוד הפילו אותי למים שלא הייתי עם טמפון אבל לא משנה... לא ממש נעים לי פה אז עם בא לך תתחברי אלי למסנגר [email protected] או אי סי 258533609 או אימל [email protected] אני יסביר לך בכיף....
ע ע י נ ב נ ה ר ן New member 15/1/05 #5 פאדיחות.... אין לך מסנגר או אי סי???? ועם לא הכי הרבה נדבר במסר פה בתפוז
ס סתיו מם New member 16/1/05 #9 תסתכלי בגלריה שלנו../images/Emo9.gif בתוך "פרקים מהסדרה", יש פרק שנקרא "הרפתקה בשירותים" והוא בול על זה!
תסתכלי בגלריה שלנו../images/Emo9.gif בתוך "פרקים מהסדרה", יש פרק שנקרא "הרפתקה בשירותים" והוא בול על זה!
B Brownie s New member 19/1/05 #13 פחחחחחחח../images/Emo59.gif "טמפונים? מה זה?" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הקוֹסמת מארץ סטוץ New member 19/1/05 #14 חחחחח....נכנסתי לפה בגללך../images/Emo6.gif וזה היה שווה את זה!
י יעז New member 19/1/05 #15 פחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo105.gif לאיזה רמה אנשים ירדו בת כמה את חמש גמני כמו שחר באתי לפה בזכותך....
פחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo105.gif לאיזה רמה אנשים ירדו בת כמה את חמש גמני כמו שחר באתי לפה בזכותך....