בנות עזרה..

yeuda tsvi

New member
בנות עזרה..

במקרה הגעתי אליכם אני מוצא לנכון לכתוב כאן היות שאתן בנות תבינו מה אני רוצה,אז ככה אני יהודה,מכירות את מודלה מאסקימו?אז אני ככה בכל אופן אומרים לי שאני דומה לו,סיפורי מתחיל בזה שאני חרדי.שמן ומעשן,בעיתי היא כזאת אני בן 19 וחצי והייתי מת שיהיה לי חברה אבל יש בעיה שאני שמן שוקל 105 קילו ואני 1.70 בעיקרון אני חתיך עינים ירוקות שיער בלונדיני ואף כוסוני..אני ביאוש מהחיים כי אין לי חברה מה יש אני לא בן אדם?אני מת להתנשק עם בחורה,סתם ככה בראשי יש מחשבה כזאת כבר כמה שנים שחברה זה לא כמו חבר חבר למשל יכול להיות מניאק ולמשל אם נלך ברחוב ונראה לאפה בשאוורמה הוא יגיד יאלה בוא נאכל,לא אכפת לו שאני שמן,אבל חברה תגיד עזוב יהודה קח מסטיק...בקצור אני מיואש מהחיים מה עושים...בנות פליז עזרו ליי

דנוש10

New member
עזרה בדרך

קודם כל לפי מה שהבנתי אתה לא גאה להיות במשקל שאתה ואתה לא מרגיש בנוח עם עצמך אז סביר להניח שאתה לא מפגין כזה ביטחון עצמי ליד בנות ובכלל אז קודם כל אם זה כל כך מפריע לך ואתה חושב שזה הגורם היחיד לבעיה (כי אמרת שחוץ מהמשקל אתה חתיך ולפי התיאור אתה באמת חתיך אז אם יש לך באמת כוח רצון ואתה חושב שאתה מסוגל להרזות רק בשביל להיות יותר בטוח בעצמך אז אולי באמת כדאי שתיקח את עצמך בידיים ותרזה קצת תתחיל לאכול הרבה ירקות וחשוב שתשתה הרבה מים ותלעס גם כל הזמן מסטיק ככה לא תהיה רעב אם אתה לא רוצה להרזות אז מה שיש לי להמליץ לך זה רק תחזק את הביטחון העצמי שלך ופשוט תזרום עם זה ברגע שתפגין ביטחון עצמי ותבלוט יותר אז יתחילו לשים לב אליך ואני בטוחה שבנות מסויימות יתחילו להתעניין בך ואז אולי כבר לא תהיה מיואש מהחיים!!!! אה ודרך אגב חשוב מאד שתנסה לעשן כמה שפחות זה לא הכי יתרום לך....!

TaLi sTaR

New member
דניאל את עובדת עלינו?? ב'מת...

את בכלל לא בת 16... יש לך שגיות כאלה שאין לאחותי והיא בכתה ב... כותבים טוב לא תוב.. כותבים תפסיק ולא טפסיק.. כותבים הכל ולא הקול... וכותבים לאכול ולא לאחול.. את בכלל ניראת לי ילדה בכתה ג-ה

מוסיפה קצת מדנה

האופי יותר חשוב מהיופי! אז פשוט תיהיה יותר עם בטחון ותלמד להיפתח יותר

סתיו מם

New member
דנוש כתבה יופי!

זה הזמן לקחת את העניינים בידיים, לעשות הרבה פעילות גופנית, לאכול בריא (אבל לא לעשות דיאטות כסאח -זה לא בריא ובסוף זה גם לא מרזה). תתחיל לאהוב את עצמך ואת הגוף שלך, ואתה תראה שהר מאוד גם הבנות יתחילו לאהוב אותך...
ודניעל, חשבתי כבר שנפטרנו ממך...

yeuda tsvi

New member
אוי דנה..דנה

מה להפתח ??אני פתוח בידיוק כמו חילוני אין נושא שאני לא מכיר סרטים,מוזיקה אינטרנט,תאמיני לי אם משפחתי לא הייתה חרדית ממזמן הייתי בצבא אה וקוראים לי יהודה ,או (מודלה) איך שתרצי ,בקצור כרגע אני מבואס הייתי מת שיהיה לי חברה ולצערי בצבור שלנו זה לא שייך..מיואש יהודלה,

שלקע

New member
לא../images/Emo70.gif בה' אין שגיאות כתיב../images/Emo70.gif../images/Emo95.gifח

שלקע

New member
כי משהי כתבה למעלה ש..../images/Emo95.gif../images/Emo54.gif

שבכיתה ה' יש שגיאות כתיב וזה לא נכון

p r u d e n s

New member
אהה, תלוי מי.../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif|מרי|

בואי נסתכל על דניעל שהיא כבר עברה את כיתה ט' ועדיין יש לה שגיאות...

yeuda tsvi

New member
אוי בנות בנות...

חשבתי שבמקום שתתוכחו מי יש לה שגיאות כתיב ,חשבתי שתעודדנה אותי אני מיואש אני צריך חברה..מה עושים?

ODana

New member
יוד'לה

אני חושבת שכתבו לך דברים ממש נכונים. הדבר הראשון - תתחיל דיאטה, כושר. אל תיתן לשעמום ולמצב רוח לדכא אותך ולייאש אותך. תהיה עם אנרגיות. אתה אומר שיש לך נתונים להיות ממש חתיך מהמם, אז למה לא ללכת על זה? אני מבטיחה לך שזה הצעד הראשון לחברה. תגיד, אם אתה חרדי אז אתה הולך עם חליפה שחורה וכובע וכל זה? כאילו, אתה נראה כמו בבני ברק? אני מקווה שזה בסדר שאני שואלת...

C honey

New member
אוי, באמת.. ../images/Emo185.gif|אראגורן|

אני מכירה אפילו אנשושים שיש להם שגיאות כתיב בכיתה ז'!!, אז מה??!.. בטח שזה הגיוני שגיאות בכיתה ה'!!.. אולי לך אין, אז זה סבבה.., אבל יש כאלה שיש להם!!

yeuda tsvi

New member
בנות אתן לא מבינות..

אני צריך עידוד ולא תקונים של שגיאות כתיב...אני בחור שמן מבית דתי ואצלינו אין מושג של חברות,בקצור אני מיואש הייתי מת שתיהיה לי חברה..אני נורא עצוב,אגב התחלתי דיאטה,תאחלו לי בהצלחה...ואם יש אחת שרוצה להיות חברה...אשמח מאוד...יהודה,(בשבילכן מודלה..)חחח ,ואשמח לקבל תגובות

למעלה