בנות, עזרה!

בנות, עזרה!

מישהי פה הייתה עם החבר בצימרים איפשהו? או מכירה מקומות טובים? אני מחפשת משהו לסופשבוע הקרוב, באזור הכינרת הדרומית (אזור טבריה כזה...) תודה!!

netalula

New member
הייתי במקום נחמד..

זה נקרא כפר זיתים מעל טבריה ליד מצוק ארבל אם זה אומר לך משהו. זה לא הצימר הכי מפואר אבל בהחלט חמוד בסופ"שים אם אני לא טועה זה עולה 500 לילה כולל ארוחת בוקר אבל חייבים 2 לילות. תכנסי לאינטרנט לאתרי צימרים ותחפשי צימרים בכפר זיתים יש תמונות את יכולה להתרשם. בעיקרות כל האיזור הזה מפוצץ צימרים רק תכנסי לאינטרנט ותבחרי... שיהיה לכם ממש בכיף ומלא אהבה! נטע.

Conviction

New member
אמנם לא הייתי שם,

אבל כשהיינו אמורים ללכת מצאנו מקום שנראה ממש טוב http://www.en-harod-tour.co.il/Site/he/pages/inPage.asp?catID=8&subID=16 זה 690 ללילה [ויש 10% הנחה לחיילים בקופונים באתר
]

B o o o o M

New member
אני הייתי

היינו עם החבר בצימרים בקיבוץ "רמות" זה קיבוץ על חוף הכינרת, כ15-20 דק נסיעה מטבריה (כי זה על החוף המזרחי יותר) שכולווווו מלא בצימרים כולו. אנחנו היינו בצימר שקוראים לו "סייסטה" חבל על הזמן... כל הקיבוץ צימרים מומלצים בחום [:

אמרו לי שמדהים ברמות

והאמת שהוא לא מפסיק לדבר על כמה שהוא שמע על רמות ובלה בלה בלה... תודה, חיטטתי קצת, מחר אני אעשה טלפונים. מקווה שיש עוד פנויים כי הכל מפוצץ פתאום
בכל מקרה, אם יש עוד הצעות - אני אשמח!

הא! עכשיו הבנתי! זה דו משמעי ../images/Emo6.gif

מדהים ברמות או מדהים ב-רמות? פחח, ממש קומדי סטור

רמות זה אחד המקומות הטובים ביותר. וגם...

אם לא ואתם רוצים מקום ממש יפה (אבל רחוק יותר מהכנרת), אני ממליצה על אמירים - מקום יפה + יש גם הופעות, בריכה וכו' http://www.amirimvillage.co.il/
האתר של הצימרים באמירים, בהחלט אחד המקומות.... אתר מלא בצימרים על הצפון: http://www.tzimer.co.il/tzimer-ramat-hagolan.asp

תודה לכולכן, הכל נראה מדהים.

גם מצאתי צימר מדהים מדהים מדהים שהוא בתוך מערה, משהו מטורף.. אבל מה, הוא החליט פתאום שלא בא לו. נמאס לי לצפות לזה כ"כ ולארגן ושהוא יחליט שלא בא לו אז לא נוסעים. לא רוצה לא צריך, שיארגן הוא. אין לי עצבים אליו כבר.

B o o o o M

New member
מאמי תקראי שניה..

לדעתי את לא צריכה לארגן כלום. ובכלל ממה שאני קולטת את לא הכי שמחה בקשר הזה לאחרונה. תנסי להפסיק לרדוף אחריו קצת אפילו שזה קשה ואת רוצה את תשומת ליבו. תתעסקי בתחביבים שלך, תצאי הרבה עם חברות שלך, תמלאי את הזמן, ותראי איך הוא ירצה להיות חלק מזה לבדו מבלי שתצטרכי כל הזמן "להזכיר" לו. הוא אמור לרצות את הצימרים האלה יותר ממך.... ואם לא אז משהו כאן קצת לא בסדר. לדעתי מה שיהיה עכשיו טוב, זה לא לעשות לו סרטים וריבים על הצימר ולא להרגיש ממורמרת. ברגע שלא תעשי את הדבר הצפוי (שזה לצאת עליו ולהגיד לו "לא איכפת לך מאיתנו יותר .. אני השקעתי, וחיפשתי, ואתה ביטלת..." וכו' ...) ופשוט תתעלמי מכל הסיפור כאילו לא היה, לדעתי הוא עצמו יתחיל לחשוב "היי , למה היא לא מתרגזת.. מה, לא איכפת לה יותר?" תהפכי את הקערה על פיה ותפסיקי להתרגש ממנו ומהשטויות שלו. כמה שתהיי פחות רגשנית, ככה הוא יהיה יותר רגשן כלפייך. בהצלחה מאמי...

זה מה שעשיתי.

שיהיה ברור, הוא גם כתב לי את זה בסמס. אז פשוט לא הגבתי לו עליו.. וכשדיברנו בטלפון התנהגתי כאילו הכל כרגיל למרות שאני ממש כועסת על כל העניין... שתקתי על זה, "השכחתי" את זה. אני מפסיקה להציע לו לעשות דברים מעניינים. אם הוא כלכך אוהב אותי כמו שהוא אומר, שיעשה את זה בעצמו.

B o o o o M

New member
טוב מאוד :)

והכי חשוב , מאמי תהיי שמחה, באמת, תתרכזי במה שיש לך ובדברים הטובים בחיים שלך [: שום בחור לא שווה את הסבל שלך, גם אם הוא חבר שלך. he'll come around :) בהצלחה מתוקה

OgaliO

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם גלי ב100%, וטוב שעשית כך. ההפסד בהחלט שלו.. אני ממש מקווה שהעניינים ישתפרו בקרוב..

למעלה