בנות עזרה

בנות עזרה ../images/Emo35.gif

בנות שלום אשמח לקבל את עזרתכן....אני נמצאת ביום החמישי למחזור. (זה מחזור לאחר גלולות) הדימום חזק וכאבים חזקים. האם הגיוני??? אף פעם לא סבלתי מדימומים כאלה חזקים (מכאבים כן) אני מאד פוחדת ....אני רוצה להתחיל טיפול כבר.... אציין רק שקצת ליפני ראש השנה עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית במהלכה כרתו פוליפ ופתחו מעט הדבקויות. מאז זה מחזור שני עם דימומים חזקים . בדרך כלל ביום החמישי אני לקראת סיום ופעם שעברה והפעם זה נורא...והכאבים....אציין רק שאתמול התחלתי לקחת 3 איקקלומין האם יתכן שהאיקקלומין מעצים את הכאב והדימום?? הכאבים הם כאילו בשחלות תודה מראש על כל תשובה ועל העידוד העתיד לבוא בהצלחה לכולן

EFRAT NIR

New member
היי ענת

האיקקלומין לא הגביר לי את הדימום וגם לא את הכאב , לגיב כאבים בשחלות דיי קשה בבטן למקד את הכאב ולרוב במחזור גם לי כואב באזור השחלות אבל אני לא בטוחה שזה ממש מהשחלות, לדעתי הדימום החזק הוא בגלל ההיסטר' אבל את חייבת לבדוק עם רופא בגלל הניתוח , תרגישי טוב ואני מקווה שהכל חלף עד שעניתי לך , אפרת

חגית6

New member
ענתי,

גם לי אחרי היסטרוסקופיה בה הוציאו פוליפ היה מחזור קשה מהרגיל, הרופא שלי אמר שזה טוב ! ובאמת אחרי זה הריתי (לצערי הדופק נדם בשבוע 8). בכל מקרה ממליצה לספר לרופא ! בהצלחה!

למעלה