בנות עזרה בהולה !!

simona11

New member
בנות עזרה בהולה !!

שלום לכולן ובוקר טוב !
אני אמא שרוצה להניק התינוק שלי בן 3 שבועות בהתחלה לפני הברית הוא עלה יפה בשבוע הוא עלה למשקל הלידה ועכשיו אחרי שבועיים הוא לא עולה במשקל ואפילו ירד היה לו פטריה בלשון לי יש חלב וכבר שיגעו אותי שהחלב שלי לא מזין ואני לא מניקה טוב ועכשיו בטיפת חלב אמרו לי לתת לו קודם לינוק ואחר כך תוספת בבקבוק אני מרגישה שוני ביניקה שלו עכשיו בנות מה לעשות?????
 

1טלטלים

New member
לאמא מודאגת

ראשית כל מזל טוב!!!והרבה כוח להמשיך קדימה. אני זקוקה ליותר פרטים כמו משקל לידה,יציאה מביה"ח,עכשיו.ואם פטריה שלו טופלה באופן כלשהו?האם אבחנה לגבי פטריה קיבלת מגורם רפואי כלשהו?לעתים,שכבה לבנה על לשון של תינוק נראית כמו פטריה וזה סה"כ שאריות חלב,איך אפשר לדעת-לעטוף את אצבעך בבד חיתול ולנקות את הלשון ,אם שכבה ירדה וללשון חזר צבע ורדוד...אז זו לא פטריה. לגבי פטריה בכלל-היא עלולה להפריע לתינוק ביניקה וזה מתבטא בחוסר רצון לינוק ,זה מפריע ומטריד את התינוק,חשוב ביותר שגם את קבלי טיםול מונע כלשהו כי המגע שלו עם שד יכול לעביר את הפטריה גם אלייך.גם כל הדברין שבאים במגע כמו בקבוקים,פטמות,חזיות,חיתולים אמורים לעבור עיקור,מדיח כלים יעשה את העובדה היטב,אך גם הרתחה במים חמים תספיק. לפי המלצת משרד הבריאות יש להניק את התינוק בלעדי עד גיל חצי שנה לפחות,מומלץ להמשיך להניק לפחות עד גיל שנתיים וזה לפי המלצת אירגון בריאות העולמי,איך בתור טיעון לנשמות טובות או את יכולה להזכיר לכולם את פרשת רמדיה ולהבטיח בחלב שלך יש הכל ולא חסר כלום,או להתעלם.
שוני ביניקה-תארי את ההרגשה?מומלץ מאוד להימנע ממתן בקבוקים/מוצצים עד גיל של שישה שבועות מחשש לבלבול פטמות,תינוק פשוט מתרגל לבקבוק ולזרם בלתי פוסק,הוא לא מתאמץ,כמו שהוא מתאמץ ביניקה.המציצה שונה מאוד בין הנקה ישירה משד לשבין האכלה מבקבוק.בנוסף,ממליצה בחום לגשת ליועצת הנקה מוסמכת ולקבל עזרה בהקדם,כי אחת הסימנים המובהקים לחוסר עליה במשקל היא תפיסה לא נכונה על השד וזה רק יועצת הנקה תוכל לבדוק. היכן את גרה? חזרי אם תשובות,על מנת שנמשיך לעזור לך . אמא של טל
 
למעלה