בנות - סקר חדש!

טיפטיפ29

New member
בנות - סקר חדש!

מרוב יאוש אני פונה למיסטיקה: מבקשת לדעת אם אתן מכירות קברים של צדיקים למיניהם שעוזרים לפוריות, כמו עמוקה ליד ראש פינה וכו'. וכן אני רוצה לדעת אם אתן מכירות אנשים, רבנים, מכשפים למיניהם שעשויים להוציא עין רעה ולעשות מזל. אז אשמח לשמוע סיפורים, חויות והמלצות.

bapi

New member
אני מהאנשים הפחות מיסטיים

אבל בכל זאת הלכתי ל"רנטגן" (הרב איפרגאן בנתיבות) ואני חייבת לומר שאני ובעלי מאוד התרשמנו ממנו. אם זה מעניין אותך את יכולה לשלוח מסר.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo41.gif מנצלת לשאלת היגיון

(לא מכירה קברי צדיקים.) שאלת הגיון לא של חמיצר. אני מודדת חום כל בוקר (כי ככה המדקר שלי מבקש) אני לוקחת פנינים שלוש פעמים ביום (כי ככה הטבע שלי דורש) מניסיון העבר, המחזור לא הגיע גם כשהייתה תשובה שלילת עד שלא הפסקתי עם הפנינים. אבל בעבר לא מדדתי חום (ולכן באה השאלה) נכון לעכשיו החום הוא עדין גבוה (ואני לא אגיד באיזה יום במחזור אני כי אני חוששת מעין רעה
) ולשאלה
האם החום אמור לרדת אם אין הריון בלי קשר לפנינים? או האם הפנינים הן אלו שישמרו על החום גבוה ועד שלא אפסיק אותן לא ירד החום... שאלת ההיגיון שלי היא בכלל הגיונית?

החום נשאר גבוה בגלל הפרוגסטרון

והפנינים הן הרי תמיכה פרוגסטרונית... מצטערת, אני יודעת שזו לא התשובה שרצית לשמוע
מקווה שזה אכן זה.

פּוֹנְג

New member
זה באמת לא מה שרציתי לשמוע אבל

לפחות זה העמיד את האשליות והציפיות בפרופורציות הנכונות. וזה חשוב, חשוב לי מאד. אגב, הגעתי למסקנה שזה לא ההורמונים שמחרפנים לי את הנשמה - זה המתח. (ומסתבר שכשמגיעה יום שישי ואין דברים שצריך לעשות, זה קשה עוד יותר.) אלו היו שישים שניות על קיטורים.

סנונית 1

New member
לטיפטיפ

אני שמנסה הכל כדי להרות וכדי לפתור בעיות ובדר"כ הולכת לפסיכולוג החלטתי יום אחד לנסות לפתור בעייה שהיתה לי בעזרת רב. ישבתי אצל הספרית למריטת גבות ואנחנו מקשקשות והיא סיפרה לי על הרב שיכנעתי את בעלי והלכנו אליו ביחד הוא אמר שיש עין הרע אמר מה לעשות והפלא ופלא ותודה לאל הבעייה הסתדרה עכשיו אני מתכוונת ללכת אליו שוב להתייעץ בנושא הפוריות. הוא אינו לוקח כסף נותנים כמה שמרגישים והוא נמצא בקרית מלאכי לי היה שווה לנסוע . אם תרצי פרטים אשמח לתת לך את הטלפון אבל רק במידה שאת מתכוונת ללכת אילו ההוראות שקיבלתי ולכן אני מעבירה אותן הלאה. מנסה הכל.

למעלה