בנות נא קיראו

knight26

New member
בנות נא קיראו

שלום אני חדש כאן בפורום ברצוני לספר לכם על פנטזיה שיש לי אך בתחילה אספר קצת על עצמי אני בחור בן 26 נראה טוב בעברי הצעיר אף דגמנתי סטודנט רומנטיקן בלי תקנה ואוהב את החיים... יש לי חברה כבר שנתיים וחצי ואף אנו עומדים להתחתן אתם בטח שואלים את עצמכם מה אני אם כך עושה פה? כמו לכל גבר נורמלי יש גם לי פנטזיה שאני רוצה להגשים אני רוצה לחוות קשר דיסקרטי עם בחורה לחוות איתה את הטעם האסור אני רוצה להרגיש את החוויה המינית הזו את האדרנלין שיחזור ויזרום שוב בגופי... חייב להודות שלא בגדתי בחיים ויש לי קשר יציב אמין וכנה עם חברתי האם מישהי מבינה אותי? מרגישה את מה שאני מרגיש? האם כדאי לקחת את הסיכון למרות שאף אחד לא יידע מזה לשמור על הכי דיסקרטיות וחשאיות שאפשר ....האם יש פה מישהי שגם רוצה שינוי מרענן חושני מפנק ורומנטי אך לא רוצה להרוס מסגרת קיימת? אם כן השארתי פה את המייל שלי... באי בינתיים

לך......

לחוות ריגוש שבשמיים זה מה שכולם רוצים וזה מה שכולם עושים ומנסים להגיע עד לסף.. אבל אם יש לך קשר יציב ואוהב ואתה עומד להתחתן תחשוב רגע קצת לפני, מה אם חברה שלך היתה עושה לך את זה, המצצפון שלך יהיה נקי אם תעשה את זה ואז תבוא אלייה? למה שלא עם החברה תחווה את כל הריגושים, תדבר איתה. תציע לה ותשתובבו לכם יחד... תאמין לי זה רק יעשה טוב לזוגיות שלכם אולי אני נשמעת יבשה,חמרות שאני שובבה אבל כשאוהבים באמת חבל להרוס את זה.... חוקרת

knight26

New member
חוקרת...

צודקת חוקרת יקירה אך ההרגשה הזו קיימת כבר זמן רב דיברנו וניסינו לגוון קצת אך חברתי די שמרנית והסקס איתה הוא די רגיל אני מקווה שאת מבינה למה כוונתי ברור שהמצפון מעיק אך כמו שציינת לכל אחד יש את "השובבות שלו" כנראה שאצלה זה קצת חסר האמיני לי שהקדשתי לנושא ימים של מחשבה וכנראה שהגעתי למסקנה המתבקשת היחידה...

תראה ,תשמע,

הפיתויים תמיד יהיו סביבך עכשיו וגם אחר-כך אם עכשיו לא תוכל להתמודד עם זה מה יהיה הלאה,מה יהיה כשתתחתן, הרי יכול להיות שיבוא משהו חדש שתרצה לנסות. המקנה היא מובנת אבל אני מציעה שהכי חשוב שתדבר עם החברה שלך תנסה להסביר לה את עצמך, אם חיי הסקס לא מספקים יהיו לזה השלכות לעתיד תאמין לי הכל מנסיון.... אבל אני מבינה אותך הרצון להתפרקות שונה לחוות משהו אחר, משהו שפשוט יכניס אותך לאייי שבשמיים. אבל מי אני שיגיד לך מה לעשות אומרת לך אני רק את דעתי... הכי חשוב שתשמור על עצמך.... ושתמיד יהיה לך סקס טוב חוקרת

knight26

New member
המשך תגובה

את ממי תודה אך חייב לומר לך שהרצון לסטוץ הוא לא רב פעמי אלה לא מחייב פיתויים תמיד יש בחיים ואנו לומדים להתמודד איתם ומסתפקים במה שיש אבל שוב הרצון למשהו שונה שינוי חד פעמי הוא רצון שאיפתי תודה על ההתייחסות נראיה מה יגידו שאר הבנות... כיף להיות כאן:) KNIGHT

עוד משהו קטנטן........

אתה מכיר את משפט " נותן טעם של עוד...."? אתה בטח מכיר ויודע על מה אני מדברת.
שיהיו לך רק הנאה ועונג..... ובאמת זה מקופ נפלא ואנשים נפלאים גם אני נכון
סתםםםםם אני סתם סוחטת מחמאות... חוקרת

אשך- מט

New member
אביר חביבי!!!!

הייתי במצבך רק לפני שבועיים והרי לך הפתרון כמו שאני מצאתי אותו: לגוון (אנאלי, אוראלי,לגמור פה לגמור שם) בלי להתבייש, זה כמו לשכב עם מישהי חדשה כל פעם!!! אני יודע שזה דורש שכנוע (שהוא בדרך כלל קל מהצפוי- כי אישה שאכפת לה מבן הזוג או להפך רוצה לעשות אותו מאושר). תנסה קודם אל תשלול. בכנות נדירה. האשך.

מנסיון

האמת שגם אני חשבתי כך פעם ואז זה קרה פתאום וללא שום כוונת זדון. כמו בסרטים, הכרתי מישהי בטיול (וזה סיפור ארוך מאד אחר) ולאחר מספר שעות לא גדול מצאתי את עצמי בקטע שכשלעצמו היה מצוין. תוך כדי מעשה זה היה מאד משוחרר (טוב אחוז ה THC בדם היה גבוה) אבל ממש כמה דקות אחרי, זה היה נראה כל כך מוזר ואולי גם קצת מיותר.... שוב, למרות שלא חיפשתי סטוץ מהצד ואכן במשך 27 שנותי לא בגדתי. לא באישתי שהיתה ולא בחברתי, זה קרה בסוף ללא כל הכנה מוקדמת. היום בדיעבד (וגם אחרי שסיפרתי לחברתי) אני יכול לומר שאם הייתי שוב באותו מצב כנראה שהייתי עושה את אותו דבר (האמת שלא היו לי הרבה ברירות) אבל היה לי מאד קשה לשמור את זה בסוד ולכן החלטתי לגלות. יש בזה סיכון אבל העדפתי להרגיש שלם עם עצמי ולא לחיות בסוד שפעם כשיתגלה, אולי זה יכאב הרבה יותר. בקיצור אביר26, הטעם האסור אכן מתוק אבל הוא נגמר מהר מאד. הטעם "המותר", אם מוסיפים קצת ממתיק מדי פעם, הרבה יותר טעים והכי חשוב, מחזיק מעמד. שא ברכה

למעלה