בנות: מהמבט הגברי >>>

בנות: מהמבט הגברי >>>

אני, מעולם לא רציתי ולעולם לא ארצה להכיר חברה/ידידה מהאינטרנט. בחורות אלו מנסות לשווק את מה שאין להם בדרכים ווירטואלים . לפני תקופה ארוכה מאוד יצא לי דיון מסויים עם בחורה מהאינטרנט בתוך המסרים. במבט לאחור לא חשבתי לרגע שיצא לי מיזה קשר מסויים, תכננתי להפרד בברכת לילה טוב, והמשך חיים טובים. אבל כידוע בנות זה עם ריגשי שנקשרות למשהו מסויים.. לא יודעות לעזוב.. הכל היה טוב ויפה עד למחרת שקבלתי שוב מסרים, המשכנו להתכתב, להעביר זמן.. עד שהגיע השלב של החלפות מספרים וכו` ... האמת, שמאוד נקשרתי לאותה בחורה, הגיע השלב של המפגשים.. ועם הזמן הקשר הלך והתחזק. ראיתי שיש ביננו כימיה נורא חזקה, ולכן למענה השקעתי הכול. לא רציתי להכיר בחורות אחרות, אמרתי לעצמי יש לי אחת ויחידה שהיא שווה לי מכל ..! תמיד הלב שלנו היה תחת שיתוף פעולה, השקעתי עבורה במשך זמן הקשר אלפי שקלים, כן.. אלפי שקלים הכוללים שיחות טלפונים של שעות על גבי שעות . הכל היה וורוד ונחמד.. עד שאותה בחורה החליטה שהיא יותר מידי צדיקה בשבילי, ואז.. קיבלתי מסר תוקפני בהרחבה רבה שאני הורס את חייה בידיים, ומבחינתה הקשר מסתיים בזה הרגע ! אמרתי לעצמי, עד כאן. את עצמי לא אכפת לי להרוס עד שאול תחתיות.. אבל אחרים ? אין לי זכות להרוס ! למי שיודע שיחת פרידה מבחורה לא יכולה להסתיים ב...``היה לי כיף ונחמד...אבל חייבים לנתק``. כדי להפרד מבחורה (כמובן כשצריך) הדרך היחידה היא - לחתוך ! אמנם אתה מקבל ממנה טלפונים.. אבל אסור לך לענות ! הפלאפון שלך מוצף בהודעות שבאמת מביכות ושוברות את הלב, אבל אסור להגיב ! הגבת ? נפלת ! עד כאן מבט של גבר עם שכל בקודקודו . הבעיה, שבחורה רגישה שמניחה לשכל לנוח ופועלת עם הרגש.. לא יכולה להבין זאת, ובאותם רגעים שהיא רואה שאין תגובה מהבחור.. היא לוקחת אתזה קשה מאוד, ולא מצליחה להבין שזה לטובתה ורק לטובתה ! כשמוכרחים להפרד מסיבות צדדיות - אין דרך אחרת . אם כך.. מובן מאוד למה הבחורה בועטת בהכול, שוכחת את ההשקעה הרבה שאותו בחור השקיע בה.. אפי` לא רוצה להזכר בתקופה היפה של חיי הקשר, רק טעם רע ואכזבה נשאר לה בסיום הקשר. למה ? שכל לחוד, רגש לחוד ! וחבל מאוד שלא מצליחות להבחין בחיי הרגש וחיי השכל. כך אלוקים ברא את האדם.. גבר - למרות עוצמת הרגש.. יש את השכל ששולט ויודע מתי כן ומתי לא . אישה - למרות עוצמת השכל.. יש את הרגש שיודע בדיוק להפוך את הזכרונות הטובים לרגעים רעים

אחי כל מילה סלע !!!

הבנות פתאום ברגע אחד מחליפות עור כמו נחש. פתאום הם שוכחות כל מה שעשית והשקעת בהם. פשוט סוג הכי אכזרי של כפיות טובה. אחחח אחחח כואב לי הלב כמה כמה אתה צודק אין לך מושג...

שאלה לי אליך "תקוות החיים"...

המשפטים הבאים שכתבת: ברגע אחד מחליפות עור כמו נחש" "סוג הכי אכזרי של כפיות טובה" . אתה יודע למה כל זה??? אתה יודע למה הבנות מחליפות עור כמו נחש? כי כל הצער , כל עוגמת הנפש שנגרם להם בעקבות....זה הגורם לכך !צריך להכנס בתוך האישה ולהבין ...מה מתחולל בליבה, ואז הייתם משנים את הגישה האכזרית שלכם.

אז אני יאמר לך בקיצור נמרץ.

אין לך מושג איזה בנות יש בעולם הזה כלבות.... (אני חוסך במילים מפני כבוד המקום) כן כן שגם רגש אין להם הם פשוט השטן בהיתגלמותו !!!

דבר ראשון.. אתה מכליל!!

לא כל בחורה היא רגישה באופן שבו הצגת.. ו..לפי מה שהצלחתי להבין מתאורך.. היא בחורה ,שסליחה אבל לטעמי די מושפלת..לרדוף כך?! לשגע כך?! יש בזה משו..אין לה שכל.. אצלה כנראה הוא בניוון.. עם כל הרגש שבדבר.. דבר שני- נראה שהצגת את עצמך כסופר וורוד.. לא פייר חמדל`ה.. דבר שלישי- ידוע,ברור וטבעי שהכל הולך אחר החיתום.. איך אומרים..סוף טוב הכל טוב, וכן להיפך! לא מצדיקה אתזה! אבל..זו דרך הטבע..זה המבט הרווח של רוב אנשי העולם.. הפיאנדינג שווה ומתקן פרוצדורות כושלות שלמות.. קיצר.. בהצלוחע עם הבאה בתור..

19אריאל

New member
פינאנדינגדיניג פרוצדורות הצלוחע....

חחח מה המילים האלה? דברי עברית מאמי...חחח

הזכרת לי...

שהרב יעקובזון סיפר פעם שהזמינו אותו לדיון טלוויזיוני עם איזו פרופסורית. הוא שאל אותה במה היא עוסקת, והיא כמובן ענתה לו במשפט עמוס מילים לועזיות באורך לא ברור. הוא אמר לה בפשטות "אה, אז את בעצם חוקרת ג'וקים", והיא גמגמה איכשהו שכן...

עצוב. .

אסור להיסחף. אני מאמינה שכל בחור או בחורה שגולשים יעברו בשלב כלשהו ניסיון כזה או אחר. אז מוטב שנפיק את הלקחים הנכונים ולא ניקפוץ לבור במודע. . .

למעלה