בנות! למה מת פה?

Eowyn of Rohan

New member
בנות! למה מת פה?

אני חזרתי אתמול משבוע בפולין(המסע שעושים ביא.. אתן יודעות בטח) וזאת היתה חוויה מיוחדת במינה, אני לא אשכח אותה בחיים ואסור לוותר עליה! בכל מקרה, לא הודעתי שאני עוזבת אבל הנה אני אומרת שאני חוזרת.. זהו.

bobit marely

New member
ייאאאא...אני כבר מחכה

לכיתה י"א...אני מתה ליסוע לשם... דרך אגב בנות ביום שני אני נוסעת לארבעה ימים לפסטיבל בוםבמלה...אז אני יחזור רק ביום חמישי....אני יתגעגע
דרך אגב...מישהי באה?!

יאאאאאאא איזה יופי!! ../images/Emo54.gif

טוב שחזרץ!
אני כבר עשיתי את המסע הזה בתחילת שנה, איפשהו שם באוקטובר... איך היה? היה ממש קר? היה טוב? היה..נו..פשוט ספרי חוויות וזה!

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

שום דבר לא מת פה,הכל כשורה. איך היה בפולין? ברור לי מה מטרת הנסיעה,אבל מה הביקור עשה לך? מעניין אותי לדעת.

WallFlower

New member
../images/Emo9.gif אני מקנאה בך שאת מרגישה כך

כי אני הרגשתי ממש מופסשת מהמסע כשחזרתי...
זה משהו באמת גדול
וולקאם הום קפאתם מקור? ירד שלג?

Eowyn of Rohan

New member
תודה לכן../images/Emo24.gif

היה דווקא דיי חמים ונעים.. חוץ מאושוויץ אבל זאת רק אני כי לא התלבשתי טוב והכל של שטח פתוח והיו מלא רוחות. היה חוויתי ביותר. אני ממש הרגשתי שהמסע הזה השפיע עלי, ולתמצת לכן בכמה שורות לא יספיק בגרוש! אז אני לא אפרט הרבה.. רק שהיה נהדר. מה הביקור עשה לי? נתן בי מוטיבציה. אני כל כך רוצה לקום עכשיו ולעשות משהו, לשנות. אני לא יודעת למה.. אבל ככה אני מרגישה. ממש לא ציפיתי שזה יקרה. סתיו מתוקה, כל אחד ואיך שהוא. אני לדוגמא, בכלל לא בכיתי. זה היה ברור לי שאני לא אבכה.. אבל היו כאלה שכן בכו. את אולי הרגשת מופסדת אבל לפחות עברת את זה, חווית, זה גם משהו. אוהבת את כולן
דנה

אני בכיתי!!!! בכיתיי!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

בסדר, אז אולי רק לפעם אחת ורק לכמה שניות.. אבל עדיין! בכיתי! בטקס שעשינו, שהקראנו את שמות הנספים במשפחה, כל המוזיקה, וכולם שבכו מסביבי...זה גרם לי לבכות!
אני לא משוגעת
אבל פשוט בדרך כלל אני לא אחת שבוכה...וזה למה אני מתלהבת

../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

ואני שמחה שהיה לך טוב
כאילו, נו, משמעותי וזה

אני חושבת שבזה הרגע הצגת את מטרת

הנסיעה לפולין. אני בטוחה שהטיול מתבצע לאורך כל השנים האלה בשביל התוצאה הנ"ל. יא,דנה,אני שמחה בשבילך!

WallFlower

New member
אני גם לא ממש בכיתי...

הפעם היחידה שבאמת בכיתי הייתה כשהתעצבנתי על כל העניין שזה לא עושה לי כלום...זה היה מביך
זה היה מוזר וזה בעיקר גרם לי להעריך את הבית ואת המשפחה ואת זה שאני כאן... וגם לשנוא את השכבה שלי הרבה יותר...הזיוף בשכבה שלי הגיע לרמות מדאיגות בפולין וזה היה ממש חבל

Eowyn of Rohan

New member
האמת שגם אני גיליתי כמה דברים..

על השכבה שלי.. אבל מה זה משנה, רואים אותם שלוש שנים ואז כולם נפרדים. אכפת לי רק מהחברים שלי, שאיתם עברתי את המסע.

הגרול

New member
וואו...

כבר חודשיים מדברים איתנו על המסע לפולין כי בדיוק גם שכבת י"א שלנו נסעה ואנחנו אמורים לנסוע שנה הבאה... כל הזמן מדברים על זה וזה גורם לי ממש לרצות לנסוע למרות שתמיד ידעתי שאני יסע... (יש לי גם חברה שגרה שם ולא ראיתי אותה מכיתה ח...
) בכל מקרה... אני שמחה שהמסע עשה לכם משהו...

למעלה