בנות, להתראות,

gcnet

New member
בנות, להתראות,

אני נאלצת לעזוב, גיליתי שמישהו מבניי משפחתי חיטט לי בדברים האיישים במחשב וקורא כאן, אני לא אוכל להיות כאן יותר לצערי לא מאמינה בכלל שיכלו לעשות לי דבר כזה...
{ואם אתה קורא את זה תדע שזה באשמתך המלאה!} זה פורום מדהים, תשמרו עליו, אוהבת את כולכן! אני, {שכמו תמיד עד שיש מקום שטוב לה בו היא נאלצת לעזוב...} {בבקשה תמסרו ד"ש לסקאלי ממני כשהיא חוזרת...}

יקרה

אל תתני לזאת להפריע לך... את יכולה לשנות ניק ולכתוב בצורה יותר מעורפלת... אל תתני לעצמך להפסיד בגלל מישהו אחר, משהו שיקר לך... ואם בכל זאת את עוזבת, הצליחי בדרכך.

מיקימק

New member
חבל, אל תעזבי

חבל, אם מצאת לך מקום שנעים לך בו. פשוט תחליפי ניק ותקפידי כל פעם שאת יוצאת מהמחשב לצאת מתפוז.

אדומה2

New member
לא הבנתי למה את צריכה לעזוב ../images/Emo12.gif

כפי שנאמר פה, תחליפי ניק, אפילו אל תכתבי על זה פה בפורום, רק תשלחי איזו הודעה שנדע למה החלפת במסרים, ותקפידי לצאת. לא עוזבים מקום שטוב לך להיות בו בגלל אנשים חסרי רגישות!

ב ו ע ו ת

New member
אין סיבה

להעניש את עצמך בגלל טיפשותם או חוסר רגישותם של אחרים. היתרון באינטרנט שאפשר להמציא את עצמנו מחדש, כלומרת: לשנות ניק, לטשטש פרטים, לשנות סגנון כתיבה. אל תוותרי על חלקת האלוהים הזו, בעיקר אם עשתה לך טוב. נעמה

ymz

New member
את ממש ממש לא צריכה ללכת

זאת בעיה של אותו בן אדם שפרץ את הגבולות. כמו שהבנות כתבו לך תחליפי שם משתמש, תדאגי לצאת מהמערכת בכל פעם לפני שאת יוצאת מהפורום ותשארי איתנו.

hartuvim

New member
הי נטע

אני שמחה שענית לי כי מאוד חשוב לי שלא תעזבי את האפשרות לקרוא ולכתוב בפורום. אני אמנם בת 26 אבל בכל מה שקשור לאובדן של אמא אני הרבה פעמים מרגישה יותר כו בגיל שלך, שבו איבדתי את אמי (הייתי בת 16 -ואת בת 15, נכון?). אני גם יכולה להבין למה בחרת במשפט שבו בחרת לחתום בפורום. אני חושבת שהוא מאוד מייצג את מה שהרגשתי אז. אולי תספרי לי קצת עלייך ועל המשפחה שלך? (ומי זה שחיטט לך במחשב?).אשמח להכיר אותך יותר טוב.
שירה.

אוי, נטו'ש ... ../images/Emo7.gif

קודם כל אני מצטערת כל כך על עגמת הנפש שנגרמה לך. אני מצטרפת לקריאה של כולם לכך שתשני את הניק, ותישארי איתנו. לא מוותרים עליך כל כך בקלות

למעלה